More

  Google stopt op 1 juli met zijn oude gratis G Suite-laag |

  Binnen de duur der jaren eigendom den productiviteitssuite van Google aantal namen gehad. Wat begon indien Google Apps werd SCHROOM Hotelsuite en staat alreeds beroemd indien Workspace. In diezelfde periode bezittingen het concern evenveel omgangsvormen geboden wegens toegang tijdens krijgen tot diegene software, om nieuwe abonnementen aan honingbij kondigen daarbovenop oudere abonnementen overheen ​​ter schaffen. Het bestaan alreeds van grondplan onderbrak ene ​​niveau onder beëindigen dat de meest recente rebranding van den suite had overleefd.

  Binnenshuis eentje e-mail die 9to5Google opmerkte, vertelde ie handelsbedrijf aan Workspace-beheerders dat ie vanaf 1 juli de oude kosteloos versie van SCHROOM Suite noch meer zou overhandigen, 2022. Het winkelbedrijf is van plattegrond onderbrak die gebruikers per 1 mei uit onder neerzetten naar betaalde accounts. Google zegt dat ie sart mei moeiteloos eentje seizoenkaart zal schiften snee gebruikers die er noch aanzien een kiezen, plus merkt doodmoe dat ie bij het verdisconteren van de besluit akelig hun huidige conventie zal loeren. Elke individu of anatomie diegene het handelsbedrijf vanzelf migreert akelig eentje betaald jaarkaart, wordt via ten kleinste twee maanden niet factureren. Ie handelsbedrijf zegt niettemin dat ie de accounts van personen daarbovenop organisaties diegene hun factureringsgegevens noch bezitten ingevoerd vóór 1 juli zullen opschorten.

  Business plus enterprise Workspace-accounts opstarten inbegrepen eentje maandelijks bedrag van $ 6 per gebruiker. Ie nering zullen “diepe” kortingen overhandigen aan degenen diegene ingevolge den beslissing werd getroffen. Voor alle duidelijkheid: mits jij Gmail, Bescheiden, Spreadsheets en andere apps gebruikt onder een gratis Google-account, heb je geen ongemak van den verhuizing. Bovendien blijft Google gratis Workspace-abonnementen aanbieden aan kloosterzuster-profitorganisaties plus onderwijzen die binnenshuis aanmerking komen snijwondje het Fundamentals-niveau. Dat verandert niet inbegrepen de bekendmaking van vandaag, en organisaties inbegrepen eentje verouderd SCHROOM Hotelsuite Basic-, Business-, Education- of Kloosterzuster-profit-jaarkaart hoeven zich mede geen zorgen via produceren overheen eentje mogelijke verrassingsrekening.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]