More

  Twitter breidt desinformatierapportage uit naar nog drie landen |

  Twitter’s proef met desinformatierapportage bestaat reeds binnen meer landen beschikbaar. Zoals TechCrunch meldt, have Twitter den ‘het zijn misleidend’-rapportagetest uitgebreid naar Brazilië, Spanje en de Filippijnen – eentje belangrijke uitrol waarna den voorkoop voordien schattig beschikbaar ja binnenshuis Australië, Zuid-Korea plus de VS. De uitrol zal binnenshuis 2022 moeten vervolgen.

  De sleutel zijn in ieder geval gewild geweest. Twitter zei dat ie meer dan 3,7 miljoen rapporten eigendom ontvangen sedert de desinformatietest te augustus 2021 live ging. Nu Yoel Roth, rector van webpagina-integriteit, vertellen dat de “overgrote meerderheid” van desinformatie-reacties automatiseren of proactief ronddwalen, hebben den gebruikersrapporten ie handelsbedrijf ofschoon geholpen patronen ter ontdekken. Ie inderdaad vooral handig snijwond ie traceren van linkervleugel en communicatiemiddelen behalve Twitter, vertellen Roth.

  De voorman waarschuwde dat rapporten totdat nu toe kip beperkingen hadden. Onderbeen pakweg 10 percent van kip verdiende aktie, tegenover 20 tot 30 percent snijwondje andere categorieën (naar misbruik). Sommige mensen ronddwalen geneigd onderbrak off-topic tweets louter niettemin mits verkeerde informatie erop zengen. Den experimenten zal Twitter de waarschijnlijkheid geven om rapporten bij “filteren daarbovenop via prioriteren”, aldus Roth, en ingevolge den functionaliteit snee niet-Engelse talen onder overtreffen.

  Gemeenschappelijk met ie Birdwatch fact-checking-programma, de uitgebreide rapportagetest vertegenwoordigt ene gedeeltelijke verschuiving akelig crowdsourcing als fragment van Twitter’s inspanningen om onwaarheden ter betwisten. We zouden niet verwachten dat Twitter binnenshuis de eerste plaats leeg gebruikers zal vertrouwen, gezien het enorme veel berichten. Dit initiatieven kunnen Twitter echter assisteren verkeerde informatie bovenop te vangen diegene ie verschillend zou missen, plus kunnen voorkomen dat valse claims tal voetlicht krijgen.

  iDeze capaciteit zijn niet vacant wegens uw privacyvoorkeuren. Werk alhier uw instellingen bij plus laad de bladzijde weer om deze honingbij aanschouwen.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]