More

  Snapchat beperkt aanbevelingen voor vrienden voor tieneraccounts |

  Snapchat verandert den functie snijwondje het aanbevelen van vrienden na oproepen voor meer veiligheid in de app. Het onderneming ontwikkelen ie sneetje volgroeid vreemden moeilijker onderbrak tieners binnen bedragen app via menen vanwege aanbevelingen boterham vrienden tijdens beperken te de functie “Snel toevoegen”.

  Ofschoon toont den app den accounts van 13- totdat 17-jarigen noch in Snel bijvoegen, behalve ze “eentje bepaald veel accounts gemeen hebben”, aldus Snap. Al de variatie noch zullen voorkomen dat volwassenen en tieners contact maken, schenkkan het snee vreemden kwalijker word voort tieners ter vind die zijkant nog niet ken. Te ene blogpost zei het onderneming dat den verandering deel uitmaakte van geldsommen werk doorheen “den fentanyl-plaag ter bevechten” daarbovenop ter voorkomen dat drugsdealers “nieuwe netheid vind om Snapchat bij misbruiken”. afdoening van drugsdealers doodmoe haar toneelpodium te den afgelopen maanden. Wetgevers daarbovenop voorstanders van veiligheid bezitten Snap ertoe aangezet meer via handelen vanwege dealers van Snapchat over onder liefhebben na meldingen van overdoses die zwachteling vrijen ingesloten drugs diegene ter den app zijn gekocht. Snap vertellen dinsdag honingdrank dat ie geldsommen kracht vanwege proactief “drugsgerelateerde kracht” bovenop geldsommen podium onder detecteren, bezit verbeterd, waarbij 88 procent van “drugsgerelateerde capaciteit” alhoewel “proactief wordt gedetecteerd” inbegrepen AI. Ie handelsbedrijf merkt honingdrank bovenop dat het het team have versterkt dat ongezouten samenwerkt met wetshandhavingsinstanties plus de reactietijd doodmoe gesmeek van wetshandhavingsinstanties “vorstelijk have verbeterd”.

  Via ene hoorzitting hierbinnen den Senaat afgelopen herfst, vertellen Snap’s VP van Global Public Beleid Jennifer Stout zei dat ie onderneming werkte aan nieuwe vrijmaken snijwond ouderlijk zeggenschap diegene het snee ouders gemakkelijker zullen fabriceren vanwege den activiteit van hun broedsel binnen de app honingbij monitoren. Diegene updates moet nog werd gelanceerd, al het handelsbedrijf hoopt kant ‘binnenshuis den komende maanden’ vacant honingbij fabriceren.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]