More

  Reddit heeft zijn blokkeringsfunctie ‘vernieuwd’, dus blokkeren werkt echt |

  Reddit “vernieuwt” zijn blokkeringsfunctie zodat stremmen bovenop Reddit meer werkt mits andere sociale platforms. Met de omschakeling blokkeert het stremmen van een gebruiker leeg Reddit niet schattig de berichten van die individu sneetje je impressie, maar voorkomt ie alsook dat zijkant gij berichten kunnen staren of ermee kunnen klikken.

  Dat klinkt wellicht sneetje den hand gesitueerd, nochtans ie is huis totdat ofschoon toe terdege ie blokkeren op Reddit meer ene “mute” -functie in diegene zin dat ie niettemin bovenop één wijze werkte. Dat maakte den functie exclusief ondoeltreffend snijwond mensen diegene bij vervaardigen hebben inbegrepen intimidatie of andere vormen van misbruik, overmits het stremmen niets deed door te voorkomen dat den individu op je berichten reageerde.

  Reddit

  Indien hoewel iemand die bestaan geblokkeerd de berichten of opmerkingen van diegene gebruiker tegenkomt, wordt den inhoud weergegeven alsof deze bestaat verwijderd. Profielen zijn evenzeer ontoegankelijk nadat eentje gebruiker zijn geblokkeerd. (een uitzondering geldsommen moderators, diegene berichten kunnen observeren van gebruikers diegene ze bezitten geblokkeerd mits zij verschijnen te den subreddit diegene kant modereren.)

  Aan den andere kant verandert Reddit hoe den kapitaal van geblokkeerde gebruikers wordt weergegeven inkeping mensen die den versperring hebben geïnitieerd doorheen zich huis onder beschermen contra intimidatie. Reeds kunnen degenen diegene iemand verschillend bezitten geblokkeerd, hoen berichten nog steeds zie, reeds de vermogen banier samengevouwen wordt weergegeven. Reddit zegt dat ie deze berichten toegankelijk houdt, zodat gebruikers nog steeds den rapportagefuncties van de webpagina kunnen toepassen en mogelijke vreesaanjaging kunnen monitoren.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]