More

  Opera lanceert een speciale crypto-browser |

  Opera heeft geldsommen Web3 “Crypto Browser” te bèta gelanceerd met emanciperen zoals een ingebouwd crypto-hoop, gemakkelijke toegang tot cryptocurrency/NFT-uitwisselingen, bijstandsregeling sneetje gedecentraliseerde apps (dApps) plus meer. Ie doelwit bestaan onderbrak “de Web3-gebruikerservaring erbij vergemakkelijken, die vaak verbijsterend existentie snijwond reguliere gebruikers”, vertellen Opera EVP Jorgen Arnensen binnen een mededeling.

  Een belangrijke functie is den ingebouwde niet-bewarende hoop diegene per ie aanvang blockchains ondersteunt, waaronder Ethereum, Bitcoin, Celo daarbovenop Nervos. Ie kondigde tevens partnerschappen aan omsingeld Polygon en anderen. Het idee zijn wegens u toegang bij geven totdat uw crypto naast dat u extensies nodig bezit, met de mogelijkheid ingevolge mede wallets van derden te benutten. U kunt cryptocurrencies afname via een fiat to crypto on-onheil, crypto direct binnenshuis-wallet ruilen, versturen plus ontvangen daarbovenop uw buidel-saldo narekenen. Het bezitting zelfs een beveiligd klembord dat ervoor zorgt dat andere apps geen data kunnen verzamelen wanneer jij kopieert/plakt.

  De andere primaire functie existentie hulp snee Web3, verklarend bovenop blockchain gebaseerd gedecentraliseerd internet, verklarend ie bruisende nieuwe ding tijdens crypto. liefhebbers (plus sceptici). Naast het bieden van toegevoegd beveiliging erop blockchain-codering, kunnen gebruikers toegang krijgen tot onderhandelen indien GameFi “voorwerpen gij kunt verdienen ondertussen je jij eentje achterwege baant ingevolge allerlei metaverses”, merkt Opera doodmoe. Het biedt evenals een “Crypto Corner” met ie laatste blockchain-nieuwsjournaal waarmee jij “gij Web3-vaardigheden kunt toelaten floreren”, aldus Opera.

  Opera’s rivaal Mozilla bezit laatstelijk aangekondigd dat het giften van cryptocurrency zal aanvaarden, echter worden getroffen om eentje tegenvaller van gebruikers, waaronder mee-stamvader Jamie Zawinski, uit den leefomgeving-impact van blockchain. Mogelijk anticiperend doodmoe een soortgelijke reactie, zei Opera dat het werkte aan den implementatie van de meer energie-efficiënte Etherium Layer 2-vaandel “zo snel mogelijk”.

  Andere bedrijven naar Ubisoft opspringen bovenop den blockchain-trein inclusief NFT’s daarbovenop andere aanbiedingen zijn getroffen onderbrak soortgelijke kritiek. Opera levert geldsommen gebruikers niettemin binnenshuis ieder geval den afwisseling ingesloten meerdere browseropties, omdat het mee bedragen normale Opera-browser biedt en een die zijn bedoeld inkeping gamers. Den Crypto Browser zijn hoewel vacant inkeping Android, Windows daarbovenop Mac, plus straks komt er een iOS-versie.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]