More

  Marvel’s ‘Moon Knight’-serie gaat op 30 maart in première op Disney+ |

  Disney+ staat eindelijk bovenop het beoordelingscijfer om Moon Knight af onder brengen. Den Marvel-serie zal hoewel bovenop 30 lentemaand debuteren plus den trailer laat aanstaren hoe den streamingdienst zou omgaan inbegrepen de huurling die ene superheld bestaat word. Oscar Isaac schittert mits Steven Grant, een cadeauwinkelmedewerker diegene niet dolletjes moeite bezit door verschil via maken tussen dromen daarbovenop wakker leven, nochtans alsmede tussen identiteiten – hij ontdekt dat hij een anatomie deelt met de huurling Marc Spector. Den stuntman identiteiten moeten zich bijbetalen ondertussen kantkloswerk touwtrekkerij inclusief ene bedreiging tussen Egyptische goden, en ooit samensmelten totdat den gelijknamige ridder van de show.

  Binnenshuis de colonne spelen evenzo Ethan Hawke en Ramy’s May Calamawy. Mohamed Diab en het dubbel Justin Benson en Aaron Moorhead regisseerden ie seizoen. Jeremy Slater van den Umbrella Academy bestaat den hoofdschrijver, inclusief Marvel Cinematic Universe-goeroe Kevin Feige die fungeert als ene van den verschillende uitvoerende producenten.

  Moon Knight zijn ene van de verschillende MCU “Phase Four”-shows die binnenshuis 2019 zijn aangekondigd, ge reeds -beschikbare projecten naar WandaVision daarbovenop Hawkeye, honingdrank producties diegene nog binnen den ademtocht bedragen, zoals Ms. Marvel daarbovenop She Hulk. Te sommige opzichten vertegenwoordigt ie de aankomende breker van Disney+ content. Disney bestaan zelfverzekerd genoeg voort minder bij schatten leeg connecties met populaire Marvel-films daarbovenop meer op nieuwe verhalen, tevens nu leunt ie nog steeds leeg sterren indien Isaac (identiteit geen onbekende belang Disney) voort kijkers aan bij zwerven.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]