More

  Lyft geeft miljoenen uit om te voorkomen dat chauffeurs in Massachusetts werknemers worden |

  Lyft tegoed ofschoon $ 14,4 miljoen uitgegeven snee eentje waarschijnlijke stemmingsmaatregel te november te Massachusetts, die den bestuurders als aannemers zal versterken te plek van als arbeiders – plus den overgrote meerderheid van die fondsen word betaald hierbinnen een enkele donatie van $ 13 miljoen, de grootste binnenshuis den geschiedenis van den staat met eentje aanzienlijke speling. Ie bestaan eentje ondubbelzinnig openingssalvo in sukkel plausibel ene bittere plus langdurige campagne zal bedragen, ie werkplan waarvoor Lyft en bedragen collega’s van het tonen duo jaar geleden inclusief welslagen testten te Californië.

  Naar de Boston Bodem meldt, eigendom Lyft tot al toe het leeuwendeel bijgedragen van de ‘Flexibility and Benefits for Massachusetts Drivers Committee” oorlogskas van 17,2 miljoen dollar, diegene bedoeld zijn om de aanstaande stemmingsmaatregel te financieren. Den rest komt van Uber, DoorDash plus Instacart-bezitter Maplebear. Ie vorige record sneetje de grootste eenmalige donatie was haast een derde van den omvang: ene bijdrage van $ 5,1 miljoen van General Motors in 2020. 

  Momenteel bedragen Lyft daarbovenop Uber verwikkeld te een rechtszaak, aangespannen doorheen den procureur-generaal van Massachusetts, diegene poneert dat de bedrijven kip chauffeurspersoneel verkeerd hebben geclassificeerd mits aannemers. Wegens gebruik honingbij maakt van de identiteit van contractant, worden zij ontlast van aantal van den kosten plus verplichtingen die aan werklui geldsommen verbonden, naar minimumloon, gezondheidszorg daarbovenop overuren, echter echte contractanten overpeinzen doorgaans hoe daarbovenop wanneer zijkant functioneren daarbovenop sukkel ze snijwond hoen services te rekening brengen.

  Ie trad hierbinnen arbeiden op 1 januari 2020 en word binnen november ongedaan vervaardigd vanwege stemmingsmaatregel Proposition 22. Uber, Lyft, DoorDash, Instacart daarbovenop Postmates stortten eentje geschiedkundig bedrag van 224 miljoen dollar binnen ie voorstel – waarmee ze hen tegenpartij, diegene grotendeels bestond voltooid vakbonden, omsingeld meer dan 10 op 1 overtrof – de duurste stemmingsmaatregel hierbinnen den geschiedenis van Californië.

  Hoewel Prop 22 uiteindelijk ongrondwettelijk geworden opgeklaard, bestaat den tactiek totdat ofschoon toe succesvol geweest sneetje gig-werkbedrijven. Wetswijzigingen bedragen snijwondje de rechtbank geboeid daarbovenop nergens hierbinnen de Verenigde Staten hebben Lyft- of Uber-politici nou rechtstitel op alle voordelen diegene volledig werknemers genot.

  Te hoen pleidooi sneetje Prop 22, gig-bedrijven gebruikten in persoonlijkheid dubbel aanvalslijnen. De eerste, contra bedragen inherent werklui, ja een gemakkelijke poging wegens ie concept van ‘flexibiliteit’ erop samenvoegen aan de exterieur van bouwondernemer, ene volkomen valse tweedeling diegene voort de bedrijven image geworden bestendigd. De tweede inderdaad vanwege den kiezers hierbinnen Californië ervan onder overtuigen dat de kosten diegene gepaard gaan omsingeld ene zeevloot werknemerschauffeurs kip zouden dwingen de service terug erbij schroeven of de eren tijdens verhogen.

  Nadat Prop 22 terdege succesvol, verhoogde elk winkelbedrijf dat ie steunde evenwel den verheerlijken.

  We hebben aansluiting opgenomen ingesloten Lyft vanwege erbij vragen of het zich hierbinnen een vergelijkbare positie bevindt.

  Waargenomen deze tal gepubliceerde aas-and-switch, lijkt ie onwaarschijnlijk dat den makelaarsprovisie inkeping buigzaamheid en tegoed snijwondje Massachusetts Drivers omsingeld succesnummer zou kunnen disputeren hetzelfde geval omsingeld band tot den kosten voor den consument. Toch bezitting den ofschoon vergaarde 17,2 miljoen dollar betaald snee, naar den Grond meldt, eentje hele reeks grote politieke adviesbureaus die achter de momenteel duurste (en waarschijnlijk binnenkort de op één na duurste) stemmingsmaatregel hierbinnen Massachusetts zaten. geschiedenis, die een recht leeg herstelrecht probeerde gedurende belemmeren.

  Bent u ene chauffeur of rondbrenger die werkt hierbinnen Massachusetts? Download Signal Messenger boterham iOS of Android en sms me vertrouwelijk leeg 646 983 9846 en inwilligen we contact vrijen.< /strong>

   

  .

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]