More

  HP’s nieuwe Fortis-laptops voor studenten zijn iets kindveiliger |

  Eentje computer aan eentje kindje geven, is hierbinnen feite ene marteltest ondergaan. Daarom lanceert HP geldsommen nieuwe limiet robuuste Fortis-laptops diegene gemaakt zijn onderbrak het misbruik doorheen studenten het stamhoofd erbij bieden.

  Bestaat over een reeks laptops daarbovenop 2-hierbinnen-1’s die reeds beginnen bij $349, elke Fortis-notebook worden geleverd omsingeld eentje toegevoegd niveau van bestendigheid hierbinnen vergelijking inbegrepen typische notebooks, uitsluitend morsbestendigheid (totdat 11,8 ounce nat), versterkte poorten daarbovenop rubberen kant doorheen ter afschermen anti vallen daarbovenop stoten. HP bezitting zelfs een gestructureerd oppervlak extra vanwege den laptops gemakkelijker vast honingbij liefhebben voort via voorkomen dat ze vallen, terwijl eentje verfrissend metalen dekschild de accumulator van den pc helpt beschutten boterham ie geval ie apparaat desondanks valt.

  Doorheen te voorkomen dat het valt. Doorheen tijdens blinderen contra broedsel die onafgebroken frunniken, installeerde HP eentje nieuw volledig verankerd toetsenbord ingesloten uittesten diegene moeilijker erbij lichten bedragen. En daar onderwijzen een broedplaats snijwond bacteriën geldsommen, bezit HP zijn Fortis-laptops ontworpen door gedurende werd schoongemaakt ingesloten vlag huishoudelijke schoonmaakmiddelen.

  dims?image_uri= https%3A%2F%2Fs.yimg.comHP

  Wat den apparaten exterieur betreft, bestaan den HP Fortis 14-inch G10 Chromebook den goedkoopste van het stel, vanaf slechts $ 349 (hoewel leverbaar).

  Den connectiviteit inhouden één USB-C-poort snijwond opladen daarbovenop gegevens, dubbel USB-A-poorten, één HDMI, eentje gecombineerde hoofdtelefoon-/microfoonaansluiting daarbovenop een microSD-kaartlezer.

  Mits u ene iets kleinere Chromebook snijwond ie educatie wilt er existentie alsmede de HP Fortis 11-inch G9 Q Chromebook, nu deze persoonsbewijs te juni uitkomt. Binnen ruimte van ene chip van Intel, beschikt het voltooid een Qualcomm Snapdragon 7c gemeenschappelijk inclusief ene iets langzamere Wi-Fi 5-modem, 4 GB/8 GB RAM en 32 GB/64 GB eMMC-opslag. Daarbovenop exclusief welke jij kiest, zowel den Fortis 14 G10 indien den Fortis 11 G9 Q kunnen worden geconfigureerd inclusief eentje optionele 4G LTE-listig.

  dims ?image_uri=https%3A%2F%2Fs.yimg.comHP

  Onderhand bestaat er den clamshell HP ProBook Fortis 14-inch G9 daarbovenop HP Probook Fortis 14-inch G10 mits ie gaat wegens Windows-systemen, die vrijwel identieke specificaties bezitten afgezien van hoen verwerkers. De ProBook Fortis 14 G9 worden geeft ingesloten ene selectie Intel Celeron- daarbovenop Pentium-chips die zwenken doodmoe Windows 11 SE, terwijl den ProBook Fortis 14 G10 existentie uitrusten omsingeld nieuwere Intel 12e mensenleven Core i3 plus Core i5 CPU’s diegene draaien op vaandel Windows 11.

  Net mits hoen clamshell-kloosterlingen daarbovenop zussen, worden de Voor x360 Fortis 11 G9 aangedreven onderbrak ene reeks Intel Celeron- plus Pentium-processors en worden Windows 11 SE vooraf geïnstalleerd, ondertussen de Voor x360 Fortis 11 G10 krachtigere 12e-generatie Core i3 en i5 krijgt chips plus volledige Windows 11. Ingesloten name beide Fortis 2-binnenshuis-1’s van HP worden aanleveren met stylusondersteuning (reeds HP’s oplaadbare schrijfstift een optionele extra is) daarbovenop bijstand snee ene optionele akelig achteren gerichte 5-MP camera.

  De Professional x360 11 G9 existentie alreeds leverbaar per $399, en den Professional x360 Fortis 11 G10 zou akelig verwachting ergens hierbinnen april arriveren (prijs nog noch beroemd).

  .

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]