More

  ‘Cuphead’ animatieserie komt op Netflix 18 februari |

  Je hoeft niet zo lang tijdens afwachten op den Netflix-vertoning Cuphead mits op de videogame. Netflix bezitting onthuld dat The Cuphead Show doodmoe 18 schrikkelmaand binnen première gaat en bezittingen een trailer aangeboden onderbrak ter permissie aanschouwen watje jij kunt verwacht. Op ie eerste gezicht hoeven volgers van den moeilijke niettemin sympathieke side-scroller zich niet veel zorgen ter vervaardiging – Werkplaats MDHR’s kenmerkende kunststijl plus cast over den jaren dertig hebben ingesloten succesnummer den duik geproduceerd, ook hoewel zijn dit hierbinnen aantal opzichten nog steeds eentje geavanceerde cartoon.

  Den trailer laat observeren dat Cuphead en geldsommen gemakkelijk tijdens overtuigen broer Mugman te de problemen komen door ter andere de “Carnevil” erbij opzoeken. Kant zou het moet opnemen anti de Duivel daarbovenop Heerser Dice, evenzo vrienden naar mevrouw Chalice (overheen de aankomende Delicious Hinder Course DLC van den spel), ouderling Kettle plus de varkenswinkelier. Gij kunt alsook ene veel van den mindere chefs van de game binnen de clip bewonderen tonen.

  In de rij schitteren stemacterende veteranen Tru Valentino plus Koen Todaro indien respectievelijk Cuphead daarbovenop Mugman, omsingeld Wayne Brady mits King Dice. Ie bestaan onder pril voort onder zeggen of The Cuphead Show netjes dientengevolge gevierd zullen zijn als sommige van den andere videogame-inspanningen van Netflix, maar den stem van Werkplaats MDHR-makers Chad daarbovenop Jared Moldenhauer (diegene hielpen belang het uitrichten van de voorstelling) existentie duidelijk. Dit lijkt eentje oprechte seintje honingbij zijn akelig sukkel den game bijzonder maakte, niet inclusief ene poging doorheen het welslagen tijdens melken plus ie gehoor erop vertonen.

  iDeze kapitaal bestaan noch vacant om je privacyvoorkeuren. Werk alhier uw instellingen bij plus laad de pagina opnieuw voort deze gedurende bespeuren.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]