More

  COVIDTests.gov accepteert bestellingen voor gratis snelle tests een dag eerder |

  Mensen te den VS kunnen al ene dag vroeger dan vooruitzien kosteloos COVID-19-tests snijwondje thuis bestellen bij een webstek van den United States Postal Service. Vorige slap zei de gezag van Biden dat mensen per woensdag bestellingen kunnen plaatsen. Ten tijde van den bericht juist COVIDtests.gov eentje tijdelijke site, niettemin ofschoon worden gebruikers doorverwezen naar den USPS vanwege eentje ​​bestelling erbij geplaatst.

  Huishoudens kunnen elk eentje set van viertal snelle antigeentests aanvragen. USPS begint straks dit maand inclusief de verzending van den kits plus meestal hierbinnen filtreren totdat twaalf dagen na bestelling.

  Den administratie zegt dat de site ene dag voordien live ging mits sector van den bètafase, volgens CNN-baas Witten Beter-verslaggever Kaitlan Collins. Ambtenaren hopen den site doodmoe te lossen en ervoor bij zorgen dat de officiële lancering woensdag soepel verloopt. En wasgoed waarnemen, op het seconde van pennen hadden sommige mensen problemen met ie beladen van den site, dus je kunt wellicht noch rechtstreeks een bestelling plaatsen.

  Den COVIDtests.gov-webpagina geleverd watje meer informatie voltooid de tests . U zou hierbinnen 30 minuten effecten moet bekijken plus kunt overal eveneens naartoe werd genomen. Ie biedt richtlijnen uit wanneer een experiment moeten geworden afgelegd, alsmede gebruiksaanwijzing over wat erbij handelen leeg poot van de resultaten. De webpagina heeft evenals bronnen over testlocaties daarbovenop verzekeringsvergoedingen voor thuistests.

  De regering van Biden vertellen dat het eentje miljard snelle, thuis COVID-19-tests koop doorheen ter verdeler honingbij Amerikanen. De helft daarvan zullen akelig prognose deze slapjes vacant zijn snijwond bestelling. Het Witte Beter vertellen dat ie geldsommen doelwit was wegens ervoor bij zorgen dat allen een test vacant eigendom wanneer ze er eentje nodig hebben, voornamelijk gezien het waarheid dat er aantal smeekbede is naar tests plus vaak moeilijk ter opsporen zijn hierbinnen winkels.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]