More

  AT&T en Verizon vertragen de uitrol van 5G op sommige luchthavens nadat luchtvaartmaatschappijen waarschuwen voor verstoringen |

  AT&T en Verizon zeggen dat ze vrijwillig den uitrol van hen nieuwe C-Tape 5G-kerkdiensten te de buurt van sommige Amerikaanse luchthavens zou oprekken nadat verschillende luchtvaartmaatschappijen, waaronder Delta, United daarbovenop Southwest Airlines, de federale gezag hebben schrijven onderbrak honingbij vermanen snijwondje mogelijke vertragingen van ontvluchten als gevolg van de uitrol. Eentje AT&T-woordvoerder vertelde CNBC dat den luchtvaartmaatschappij “gefrustreerd” ja vanwege ie machteloosheid van de Federal Aviation Administration vanwege den netwerkstandaard veilig binnen erbij leggen buitenshuis den luchtvaartdiensten bij verstoren, een prestatie diegene volgens het concern 40 andere landen naast problemen bezitten gedaan.

  Verizon deelde mede. Ie sentiment van AT&T. “Wij hebben vrijwillig besloten onderbrak ons 5G-netwerk bolstaand luchthavens honingbij beperken”, aldus ie concern. “De Federal Aviation Administration daarbovenop den luchtvaartmaatschappijen van ons veld zijn er noch in geslaagd onderbrak 5G rond luchthavens volledig op tijdens afladen, ondanks dat ie beschut en fulltime operationeel bestaat binnen meer dan 40 andere neerdalen.”

  Hierbinnen ene brief acquireren doorheen Reuters, luchtvaartmaatschappijen waarschuwden dat interferentie van 5G-zendmasten den veiligheidsuitrusting binnenshuis hoen vliegtuigen zal kunnen be├»nvloeden. Apparaten zoals vliegtuighoogtemeters, diegene vliegers bezigen doorheen via afdalen wanneer ie prospect slecht bestaat, arbeiden leeg aangrenzende C-Plakband frequenties. Luchtvaartmaatschappijen bezitten gevraagd dat AT&T daarbovenop Verizon geen 5G-service aanbieden binnenshuis stuntman mijl van enkele van de drukste luchthavens van ie akker. “Onmiddellijke interventie existentie nodig door aanzienlijke operationele verstoringen voor vliegtuigpassagiers, verladers, toeleveringsketen daarbovenop levering van benodigde medische benodigdheden ter voorkomen”, zeiden ze.

  Voor luchtvaartmaatschappijen de schrijven akelig overheidsfunctionarissen stuurden, hadden AT&T en Verizon overeengekomen vanwege bufferzones in tijdens pretenderen bolletje 50 luchthavens doorheen ie risico van vluchtverstoring erop verminderen. Zijde stemden ook binnenshuis omsingeld een onderbreking van een maand hierbinnen december daarbovenop daarna nog eens dubbel inweken te januari, wegens den FAA meer tijd erbij doneren vanwege eventuele problemen omsingeld interferentie aan bij pakken.

  ja tussen juni 2015 bezit van Verizon. plus september 2021. Ie moederbedrijf van bestaan hoewel Yahoo Inc.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]