More

  Apple en Google verzetten zich tegen antitrustinspanningen van de Senaat en beweren dat ze de veiligheid van de consument zouden schaden |

  Alreeds den Senate Judiciary Committee gepland staat door deze waterachtig de American Innovation and Choice Online Act en den Open App Markets Act tijdens doorspreken, voeren Apple plus Google hen verpozing anti alletwee wetsvoorstellen leeg. Volgens CNBC vertelde Apple laatst aan wetgevers dat de wetgeving iPhone-gebruikers minder beschut zal maken.

  “De rekeningen brengen consumenten te ramp voort ie reële risico op privacy- plus beveiligingsinbreuken”, vertellen Apple te een geziene schrijven onderbrak CNBC. Ie handel richt zich specifiek op ie sideloaden van apps als een potentiële bedreiging. Ene van de bepalingen van de Frank App Markets Act zullen platformhouders dwingen ingevolge consumenten toe honingbij staan ​​software ter sideloaden daarbovenop app-winkels van derden onder installeren. “Echter indien Apple wordt gedwongen ingevolge sideloading binnen te schakelen, zal miljoenen Amerikanen plausibel malware-attaqueren leeg hen telefoons krijgen die verschillend zullen geldsommen opgehouden”, stelt het winkelbedrijf binnen de geschreven.

  Op dinsdag tegoed Google binnen een post toegeschreven aan Weten Walker, de president van global affairs daarbovenop chief legal officer van het concern, voerde eentje soortgelijk argument aan. “Google kan miljarden mensen uit den hele aarde beschermen contra cyberaanvallen daar we beveiliging en privacybescherming te onze kerkdiensten inbouwen”, vertellen hij.

  Walker waarschuwt dat de rekeningen het inhoud van ie handelsbedrijf door geautomatiseerde beveiligingsfuncties te integreren, kunnen verwonden in zijn kerkdiensten. Hij beweert evenals dat de rekeningen het kracht van het winkelbedrijf plus dat van geldsommen Amerikaanse tegenhangers zouden kunnen verwonden doorheen onder wedijveren inclusief buitenlandse bedrijven ingevolge hoen bij dwingen autorisatie tijdens acquireren van “overheidsbureaucraten” wanneer ze van plattegrond bedragen nieuwe emanciperen af erop brengen of bestaande problemen aan via pakken.

  Apple plus Google geldsommen wellicht noch opgewekt inbegrepen den voorgestelde rekeningen, niettemin kantkloswerk hebben hulp van anderen binnen het technische ecosysteem. Inclusief name den Coalition for App Fairness, ene organisatie diegene Epic en Spotify gemeenschappelijk hebben opgericht voort den stuntman bedrijven gedurende druk onder neerzetten wegens hen app store-regelgeving erbij wijzigen, tegoed zich geprononceerd ter ondersteuning van den wetgeving. “Het akelig ploegvoren brengen van dit belangrijke wetgeving zendt ene duidelijke plus ondubbelzinnige bericht overheen dat monopoliecontrole van ie app-ecosysteem niet langere acceptabel bestaan”, zei den menigte maandag.

  Den rechterlijke commissie van den Senaat zullen alletwee wetsvoorstellen donderdag bespreken door welk beoordelingscijfer zijde konden vooruitschuiven naar den grond van de Senaat. Bovenop dat ogenblik zou den Senaat tijd moet banen ingevolge over den wetgeving bij stemmen. Dat kan even duren met alle andere aangelegenheden die het de komende inweken moet bepaalde.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]