More

  Amazon-serie met acteurs op het autismespectrum debuteert deze week |

  Ene parade ingesloten drie acteurs diegene zich allen binnen ie autismespectrum bevinden, zal deze week debuteren doodmoe Amazon Prime Video. Rick Glassman, Albert Rutecki daarbovenop Sue Ann Pien optreden trio kamergenoten van binnen de twintig die eveneens op ie spectrum staan ​​hierbinnen Spil Wij See It.

  Creator Jason Katims existentie voornamelijk bekend van geldsommen arbeid voor Friday Night Lights daarbovenop Parenthood, waarin een opendag inbegrepen het Asperger-syndroom honingbij zag juist. Hij zei dat alle As Wij See It’s “neurodiverse wentelen werden gegoten ingesloten neurodiverse acteurs” en “stuntman neurotypische rollen werden gegoten inclusief neurodiverse acteurs”, aldus Disability Scoop. Sommige schrijvers, redacteuren en andere bemanningsleden zijn alsook neurodivers.

  Katims vertellen dat bedragen zoon autisme have, plus kip ervaring inspireerde As Wij See It. “Ik dacht dat den parade onzerzijds eentje kijkje leveren hierbinnen den harten plus zielen van driedimensionale, liefdevolle, mooie, gecompliceerde mensen diegene toevallig leeg het autistische spectrum, gespeeld om acteurs die zich identificeren indien autistisch,” zei Katims. “Het zal niet revolutionair moeten bedragen. Nochtans ie existentie inspiratiebron zodoende.”

  Verschillende andere shows van de afgelopen jaren inhouden cast ingesloten autisme, waaronder Netflix’s Atypical, The Good Doctor, Prime Video-opeenvolgingen The A Word en zelfs Sesamstraat. Ie zijn maar zeldzamer voor eentje aaneenschakeling met cast met autisme, gespeeld doorheen kunstenaars diegene status binnenshuis het spectrum zitten. Mits zodanig zou Spil Wij See It authentieke weergaven van autisme bovenop ie scherm kunnen homologeren.

  Alle acht afleveringen van Spil We See It’s First seizoen komt leeg vrijdag naar Prime Video.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]