More

  Amazon aangeklaagd door familie van werknemer die is omgekomen bij instorting van tornadomagazijn in Illinois |

  Amazon wordt aangeklaagd wegens de gezin van bezorger Austin McEwan diegene stierf binnenshuis het voorraadmagazijn van Edwardsville, Illinois, dat vorige maand worden getroffen om een wervelwind, zodoende meldt CNET. Hierbinnen den rechtszaak wordt beweerd dat Amazon nalatig existentie geweest, ook verwijzend naar het feit dat ie mensen had bevolen vanwege onder functioneren voort remedie van extreme weerswaarschuwingen. Ie kneden alsook vorderingen om absentie tegenstrijdig aannemers die bezitten meegewerkt aan den bouw van het magazijn.

  McEwan inderdaad ene van den zes mensen diegene omkwamen waarna het overkapping van het voorraadkamer word geraakt wegens eentje tornado en instortte. Alsmede den geslacht van offerdier Deandre Morrow bezit een voorstander hierbinnen de arm genomen. “Helaas lijkt ie honingbij dat Amazon bij deze feestdagen den marge leeg den eerste ruimte zette in ruimte van den veiligheid van onze zoon en den andere vijf”, vertellen McEwans mamma, Alice McKewan, honingbij ene persconferentie.

  “Binnen deze onderdeel van het veld zijn horloges inclusief zwaar weer gewoon en, nu er voorzorgsmaatregelen geworden genomen, bestaat dit inkeping den meeste bedrijven geen verontschuldiging om gedurende sluiten”, vertelde Amazon-voorlichter Kelly Nantel binnenshuis ene aangifte aan CNET. “Wij aanvaarden dat onzerzijds team het juiste bezittingen gedaan zodra er eentje waarschuwing geworden gegeven.” Het nering zei dat het voorraadkamer kwartet klas geleden bestaat gebouwd binnen consensus met den bouwvoorschriften.

  Edwardsville liggen binnenshuis een landstreek diegene beroemd staat als Scheet Zone IV, een portie van den VS dat het meeste risico loopt bovenop wervelstorm’s. De National Weather Service waarschuwde snee een cycloon-dreiging 36 ogenblik voor kantkloswerk toesloegen, en den morgen boterham de stormen waarschuwde ie sneetje de “waarschijnlijke dreiging” van “schadelijke winden van meer dan 60 mph”.

  Ter den Gewichtigheid hetzelfde incident zette ene Amazon-dispatcher een chauffeur via druk door pakketten be ​​ter geleverd onder midden van wervelwind-alarmen, plus dreigde haar ingesloten beëindiging. Amazon zei dat de coördinator “de vaan veiligheidspraktijk niet volgde” en den chauffeur had moeten instrueren voort hotel tijdens afzoeken. Intussen bezitten Democraten bij Amazon aangedrongen doodmoe bijzonderheid be den sterfgevallen te magazijnen, waarbij ze hierbinnen een geschreven zeggen dat ie incident “past hierbinnen een groter beschermheilige” waarbij Amazon de veiligheid in gevaar brengt “binnen alledaagse situaties en noodsituaties.”

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]