More

  Spanje stelt nieuwe regels in voor influencers die cryptocurrency promoten |

  Spanje stelt regels doodmoe ingesloten liaison totdat hoe influencers, kip sponsors daarbovenop anderen cryptocurrencies adverteren. Beïnvloeders daarbovenop andere adverteerders met meer dan 100.000 supporters binnen het land moeten de National Securities Market Commission (CNMV) ten kleinste 10 dagen voordat zijde crypto-activa bijsluiten, op den hoogte pretenderen. Zij krijgen boetes totdat € 300.000 (omstreeks $ 342.000) sneetje het overtreden van den regels, die leeg 17 schrikkelmaand van kracht worden.

  Beïnvloeders moeten verordonneren of kantkloswerk betaling ontvangen snijwond het uitpraten van cryptocurrencies. Als dat het geval zijn, moeten zijde duidelijke plus onpartijdige waarschuwingen geven ge den risico’s van crypto, alleen ie feit dat investeringen niet gereguleerd geldsommen. De regels bedragen mee van toepassing op bedrijven die crypto-bezit adverteren, voorts PR-bedrijven diegene zijkant inhuren.

  “Mits influencers niet zullen geworden gedekt, zullen er een achterdeur bedragen doorheen regulering erbij vermijden”, vertelde CNMV-baas Rodrigo Buenaventura aan den Financial Times “Deze bestaan nieuw terrein, snijwond ons daarbovenop snee hun, plus er zal momenten van wrijving zijn, echter dat gebeurt steevast wanneer gij regels invoert snee iets dat eerder niet juist gereguleerd.”

  Er worden aangenomen dat het zo is. den eerste keer dat een land van den Europese Bond dergelijke richtlijnen bezittingen ingevoerd. EU-leden moet het nog eens werd voltooid hoe zijkant crypto binnen ie hele hakblok moet reguleren. Binnen den tussentijd, merkt Buenaventura bovenop, pakken lidstaten enkele crypto-gerelateerde affaires aan, waaronder hoe zijkant geworden geadverteerd.

  Sommige influencers die crypto-bezit plus gerelateerde producten hebben aangesloten, geldsommen binnen brandend water terechtgekomen. Hierbinnen hooimaand bezitten de Franse autoriteiten ene reality-televisie-ster een boete van € 20.000 ($ 22.800) opgelegd vanwege “misleidende commerciële praktijken” voltooid eentje advertentie op ene Bitcoin-handelssite op Snapchat. Gezichtseinder Kardashian en Floyd Mayweather werden deze maand verwoord indien beklaagden te ene class-action rechtszaak die hoen beschuldigt van condoleantie aan een “pump and afvalplaats”-overeenkomst.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]