More

  Apple’s 24-inch 8-core iMac M1 is terug naar $ 1.399 |

  Als jij lijdzaam hebt gewacht door de nieuwe iMac leeg via halen, zijn dit jij kans vanwege deze met korting via handelen. Amazon bezit de kosten van ie 8-core GPU-prototype verlaagd totdat $ 1.399, van $ 1.499. Dat existentie ene prijs die overeenkomt met ie vorige dieptepunt dat den winkelier hierbinnen december voor de nieuwste alles-te-één-rekentuig van Apple heeft vastgesteld.

  Koop Apple iMac M1 gewichtigheid Amazon – $ 1.399

  Wij liefhebben van de nieuwe 24-inch iMac veel. We gaven het een score van 89 waarna we ie vorig klas beoordeelden. Inclusief dezelfde M1-chip diegene wordt aangetroffen hierbinnen den MacBook Air van 2020, is de iMac 2021 gaaf snijwondje den meeste computertaken, waaronder plaatje- en videobewerking. Het is voorts 50 percent stiller dan geldsommen Intel-voorganger dankzij een efficiënter thermisch ontwerp. Ie 24-inch mannequin worden ook toeleveren met ene uitstekend 4,5K-scherm dat het volledige DCI-P3-kleurengamma dekt. Ene andere handige upgrade existentie de meegeleverde 1080p FaceTime-camera. Het kneden conventie van AI-programmatuur door de kleur daarbovenop belichting van jij beeldmateriaal via overtreffen.

  Enkele van de weinige nadelen die gij moet opmerken, geldsommen dat het scherm niet geschikt existentie boterham HDR en den meegeleverde Magic Mouse en Keyboard dat tevens niet bedragen. snee allemaal. Specifiek sneetje deze actie bezit Amazon ge den groene daarbovenop zilveren modellen afgeprijsd.

  Indien jij zoveel denkbaar poen wilt bezuinigen, eigendom Amazon het basismodel een paar weken permissie nemen tot $ 1249. Dat medegedeeld hebbende, denken we dat ie 8-core GPU-mannequin ene betere betekenis bestaan. Ongeacht ene meer capabele GPU, wordt hij aanleveren met twee extra USB-A-poorten (het goedkopere broertje have ge USB-C-connectiviteit), Gigabit Ethernet plus eentje Magic Keyboard ingesloten Touch ID. Dat toeschijnen eventueel nietige toevoegingen, nochtans zijkant voegen aantal toe aan de relevantie van de machine.

  Volg @Deals leeg Twitter snijwond den hekkensluiter technische deals en koopadvies.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]