More

  Apple Watch Series 7-modellen zijn tot 15 procent korting bij Amazon |

  Indien je hebt gewacht leeg eentje goede deal inkeping ene Apple Watch Reeksen 7, existentie dit wellicht het ogenblik vanwege den sprong te automaat. Jij kunt leeg dit ogenblik tot $ 60 (nochtans liefst 15 percent) korting krijgen op den smartwatch gewichtigheid Amazon. Den grootste kortingen zijn bovenop den groene versies van ook den GPS- als den mobiele modellen. De 41 mm GPS Apple Watch Series 7 is verzakt van $ 399 akelig $ 339, ondertussen den mobiele variant bestaan gezakt van $ 499 naar $ 439 – een absoluut lage prijs voor dat mannequin.

  Verkrijging Apple Watch Series 7 in ie groen (GPS) belang Amazon – $ 339 Kocht Apple Watch Reeksen 7 hierbinnen het groenkleurig (mobiel) gewichtigheid Amazon – $ 439

  Wij bezitten voordien gezien dat de GPS-versie van de Apple Watch Series 7 akelig deze eerbewijs bestaat verzakt. Ie daalde staart december totdat $ 339, den laagste eerbewijs die we totdat reeds toe hadden gezien. Desondanks is het een goede overeenkomst bovenop eentje smartwatch voorwerpen wij hierbinnen onze review een score van 90 aan gaven. Nu slaapregistratie mogelijk niet dientengevolge zwaargebouwd existentie als bijvoorbeeld eentje Fitibit, is het nog steeds wellicht waterput de lieve allround smartwatch doodmoe den markt, dankzij vrijmaken zoals ie monitoren van trainingen, snel opladen en diepe integratie omsingeld iOS.

  Sommige varianten van de GPS Apple Watch Opeenvolgingen 7 bedragen onder acquisitie, kantkloswerk het met eentje iets kleinere korting. Den (Product) RODE, zwarte plus blauwe versies kosten $ 349. Andere mobiele modellen geldsommen mede $ 50 korting. Gij kunt hem binnen blauw, wit of zwart kopen voor $ 449.

  Onderwijl kun jij, naar het geval was belang een eendaagse schoonmaken doodmoe Woot vorige waterachtig plus op Amazon vroeger dit maand, ene four-pack aankoppelen van AirTags snijwond $ 94, dat bestaan vijf percent korting bovenop de normale prijs. Keurig als bij Tile-trackers, zijn het den bedoeling ingevolge u onder helpen uw onderhandelen bij honingbij liefkozen. Hoewel Android-gebruikers gedurende een speciale app kunnen bewonderen of er een AirTag te den buurt bestaat, heb je een iPhone nodig ingevolge het meeste af den trackers tijdens halen.

  Kopen AirTags (vier stuks) belang Amazon – $ 94

  Volg @ Deals doodmoe Twitter inkeping de laatste technische deals en koopadvies.

  Alle producten die worden aanbevolen ingevolge werd geselecteerd door onze redactie, zelfstandig van ons moederbedrijf. Sommige van onze verhalen bevatten gelieerde links. Als jij iets koopt ter eentje van deze linkervleugel, kunnen we ene aangesloten commissie verdienen.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]