More

  Amerikaanse luchtvaartmaatschappijen waarschuwen dat C-Band 5G ‘catastrofale verstoring’ kan veroorzaken |

  De luchtvaartindustrie beweert dat zich woensdag eentje “catastrofale” gebeurtenis kan voordoen wanneer AT&T daarbovenop Verizon kip nieuwe C-Plakband 5G-netwerk opfrissen. Te ene brief van Reuters waarschuwen de CEO’s van verschillende prominente passagiers- plus vrachtluchtvaartmaatschappijen, waaronder Delta, United plus Southwest, dat interferentie van 5G-zendmasten den gevoelige veiligheidsapparatuur in hen vliegtuigen schenkkan beïnvloeden.

  “Ongeacht onze figuurlijk hubs zijn kalm wegens ter wapperen, zal den overgrote meerderheid van het reizende en scheepvaartpubliek binnen ziel aan den wereld zitten”, stellen kant hierbinnen den schrijven, diegene worden gestuurd naar den koppen van de White House Economic Council, Federal Aviation Administration daarbovenop Federal Communications Commission, naar evenals minister van Overbrenging Pete Buttigieg. “Onmiddellijke interventie bestaan nodig om aanzienlijke operationele verstoringen sneetje vliegtuigpassagiers, verladers, toeleveringsketen en levering van uitrusting medische materialen erbij voorkomen.”

  De luchtvaartmaatschappijen hebben gevraagd dat AT&T en Verizon geen 5G-service overhandigen te 2 mijl van sommige van de drukste plus meest vitale luchthavens van het land. Zijkant voortduwen er ook gewichtigheid den federale overheid doodmoe aan vanwege ervoor tijdens zorgen dat “5G worden ingezet, uitgezonderd wanneer torens erbij sluit belang start- plus landingsbanen van luchthavens staan, totdat de FAA kan inschatten hoe dat risicoloos kan worden bereikt tenzij catastrofale verstoring.” Ie lessenaar heeft hierbinnen januari 5G-bufferzones ingesteld leeg 50 luchthavens 7e. 

  Den brief bestaat den nieuwste ontstaan binnen het voortdurende heen plus weersomstandigheden tussen de luchtvaart- en draadloze industrie. AT&T, T-Mobile plus Verizon hebben sart 2021 haastigheid $ 80 miljard uitgegeven doorheen den hergebruikte C- Bandspectrum dat den FCC had geveild. In november kwamen AT&T daarbovenop Verizon overeen om den uitrol van hoen C-relatie over onder stellen tot 5 januari door den FAA erop assisteren eventuele interferentieproblemen aan honingbij pakken. Zometeen stelden ze snijwond ie kracht van zendmasten hierbinnen den buurt van luchthavens daarbovenop stemde binnen ingesloten ene nieuwe stremming van twee weken leeg 4 januari.

  ja tussen juni 2015 en herfstmaand 2021 have van Verizon. Ie moederbedrijf van zijn ofschoon Yahoo Inc.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]