More

  Activision Blizzard blijft werknemers verwijderen na beschuldigingen van wangedrag |

  Sedert hooimaand bedragen 37 Activision Blizzard-medewerkers ontslagen of gedwongen ter weggaan daarbovenop nog ooit 44 geldsommen gedisciplineerd ondertussen het handel probeert wegens beschuldigingen van intimidatie en wangedrag aan de kaak te gesteld, vertelde ene voorlichter aan The Wall Street Journal. Binnen oktober vertellen het onderneming dat meer dan 20 mensen waren vertrokken plus dat er nog minstens 20 dolen gestraft.

  De spel-verspiller zal volgens het rapport boterham de verloftijd een samenvatting van die informatie publiekelijk delen. Den donker CEO Bobby Kotick zullen niettemin den stekker eruit bezitten getrokken be verontrusting dat ie den mis van Activision nog erger zal maken.

  De woordvoerder ontkende “de bericht inbegrepen verhouding totdat meneer Kotick”, plus beweerde tevens dat werknemers hadden sinds juli omstreeks 700 meldingen van wangedrag daarbovenop andere problemen voorgelegd, toen Activision geworden aangeklaagd om ie California Department of Fair Employment and Housing (DFEH). Het lessenaar beweerde dat ie handelsbedrijf eentje ‘frat boy’-cultuur koesterde voorwerpen discriminatie plus seksuele intimidatie wijdverbreid ronddwalen.

  Voormalig Blizzard-president J. Allemaal Brack, die binnenshuis de DFEH-winkel worden beschuldigd van ie gebruiken van “geen effectieve remediĆ«rende maatregelen” vanwege seksuele intimidatie erbij slinken, verliet ie handelsbedrijf kortstondig na den presentatie. Jesse Meschuk, de hoogste HR-manager van Activision Blizzard, bestaat vertrokken, voorts Luis Barriga, gamedirecteur van Diablo 4, hoofdontwerper Jesse McCree (naar wie eerder ene Overwatch-figuur geworden verwoord) en World of Warcraft-bedenker Jonathan LeCraft.

  Binnenshuis november , meldde den WSJ dat Kotick al jaren op de hoogte inderdaad van aantal van den ergste gevallen van misbruik daarbovenop dat hij mogelijk enkele werklui bezit beschermd diegene werden beschuldigd van intimidatie. Aantal werknemers van Activision Blizzard hielden ene staking argeloos ie rapport daarbovenop pakweg 2.000 ondertekenden eentje rekest waarin hij worden opgeroepen onderbrak overheen erbij schrijden. Ie bestuur van Activision tegoed een steunbetuiging snijwondje Kotick afgegeven.

  Gezamenlijk omsingeld werklui, staatspenningmeesters daarbovenop investeerders (de koers van ie aandeel bestaat sedert juli met haast 30% gezakt) bezitten kip bezorgdheid geuit af de problemen. Verschillende mannen van Activision Blizzard hebben ie onderneming veroordeeld of kip relatie ermee opnieuw beoordeeld.

  PlayStation-, Xbox- en Nintendo-chefs bekritiseerden het concern te notities aan hoen arbeiders. Xbox-kop Phil Spencer vertellen vorige week dat Microsoft “de methode waarop we overdenken dingen handelen met” Activision bezittingen veranderd, niettemin deelde geen details. Tevens deze maand stelde Lego eentje Overwatch 2-set be diegene te sprokkelmaand zullen doordringen, ondertussen het bedragen coalitie ingesloten Activision Blizzard evalueert.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]