More

  Walmart biedt mogelijk een cryptocurrency en NFT’s |

  Walmart wens klaarblijkelijk niet buitengesloten geworden van de crypto-rush. CNBC bezitting vernomen dat Walmart staart december verschillende handelsmerkaanvragen eigendom ingediend bij den USPTO snee den verkoop van virtuele handelsgoederen, plus binnen een andere verzoekschrift vertellen dat het ook een cryptocurrency als NFT’s zal bieden. Reeds de triviaal noch noodzakelijkerwijs actie garanderen, vertelde handelsmerkadvocaat Josh Gerben aan CNBC dat de handelsmerken zeer gedetailleerd waarden – Walmart denken verhelderend na uit hoe ie digitale koers daarbovenop producten zullen aanpakken.

  Hierbinnen eentje aangifte zei een Walmart-voorlichter vertelde dat ie winkelbedrijf “onafgebroken aan het vorsen inderdaad” hoe nieuwe technologieën ie inkopen zouden kunnen beïnvloeden, en dat het “routinematig” handelsmerken indiende mits portie van dat proces. Omsingeld andere woorden, vooruitzien noch dat ie handelsbedrijf de plannen in dit ontwikkelingsfase bevestigt of ontkent.

  Het zullen noch bizar bedragen voor Walmart vanwege binnenshuis cryptocurrencies of NFT’s te vooroverduiken. Nadat Facebook bedragen naam veranderde te Meta daarbovenop zijn intentie kenbaar maakte doorheen metaverses bij promoveren, bestaat er eentje stormloop afstammen ​​bij figuurlijk merken doorheen de plaats onder binnentreden inclusief zeeroute, NFT’s of allebei. Adidas, Nike, Gap daarbovenop andere kennis namen zijn begonnen inclusief ie verspillen van NFT’s plus hintten op intenties doorheen virtuele ruimtes gedurende creëren. Walmart wens eventueel niet het risico aanprijzen iets ter missen indien dit trend aanhoudt, zelfs mits ie geen nauwelijks bezittingen door zichzelf gewichtigheid den early adopters aan erop sluiten.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]