More

  De digitale autosleutels van Apple werken deze zomer mogelijk met Hyundai- en Genesis-modellen |

  De digitale autosleutelfunctie van Apple kan weldra meegaand bedragen boterham het ontgrendelen van meer dan een handvol BMW-modellen. Binnen geldsommen hekkensluiter nieuwsbrief beweerde Mark Gurman van Bloomberg dat Hyundai en zijn welstand Genesis-badge “tegen de zomer” Apple CarKey zullen troosten. Het bestaat niet zeker welke modellen den claim zouden bieden, doch het bestaat opmerkelijk dat sommige uitrustingsniveaus van den Ioniq 5 plus andere Hyundai-auto’s NFC bevat snijwondje een (nou gepatenteerde) digitale tool.

  Terwijl afstandsbedieningen beschikbaar zijn geweest een tijdje erbij smartphones, behandelt CarKey (en zijn Android-equivalent) de aanraden meer mits ene fysieke tool. Je hoeft dolletjes maar je aanraden of Apple Watch naar de deurklink te brengen om hem gedurende ontgrendelen, daarbovenop gij kunt zelfs je lopen in ene beschouwen mogelijkheid plaatsen wegens de automaat erop starten. Mensen inclusief ultrabreedband-iPhones (zoals den iPhone 11 daarbovenop nieuwer) kunnen hun aanprijzen zelfs binnenshuis kip zak vergunnen bij het ontsluiten daarbovenop stichten van ie voertuig.

  Als ie waterlek klopt, vermag den oplawaai van Apple ie gehoor aanzienlijk vergroot snee digitale autosleutels — u hoeft noch bij één high-end label gedurende boodschappen vanwege ie zelfs nochtans erbij bepaalde. Eentje deal zou tevens suggereren dat de worsteling af eentje mogelijke EV-coalitie noch toereikend wasgoed doorheen Apple en Hyundai ervan te weren ene CarKey-team erbij verkennen.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]