More

  De Britse regering bereidt naar verluidt een PR-blitz voor tegen end-to-end encryptie |

  Meta zei kortelings dat ie anti 2023 end-to-end encryptie zal implementeren binnen Facebook Messenger plus Instagram, ondanks sterke tegenstand van regeringen in ie VK daarbovenop elders. Volgens eentje rapport van Rolling Stone plant het Britse afdeling van Nationale Affaires doch eentje advertentiecampagne om den publieke gezindheid erbij mobiliseren anti end-to-end-encryptie met behulp van wat critici “schrikwekkende” tactieken vermelden.

  De Britse regering bestaat van grondplan ingevolge bijeen onder arbeiden ingesloten liefdadigheidsinstellingen en wetshandhavingsinstanties binnenshuis een public relations-blitz diegene is opgezet door ie reclamebureau M&C Saatchi, aldus ie rapport. Het doel van de strijd bestaan ingevolge een ​​bulletin voltooid erbij brengen dat end-to-end encryptie online uitbuiting van kroost vermag hinderen.

  “Wij hebben M&C Saatchi ingeschakeld voort de vele organisaties gemeenschappelijk onder brengen die onze zorgen porties uit den impact diegene end-to-end-encryptie zal hebben bovenop onzerzijds capaciteit door nageslacht zeker erbij vrijen”, vertelde ene woordvoerder van ie divisie van Nationale Aangelegenheden aan Rolling Stone. binnenshuis ene mededeling. Den gezag tegoed £ 534.000 ($ 730.500) toegewezen inkeping de blitz, volgens eentje epistel van ie eenheid van Binnenlandse Zaken als reactie leeg een petitie doorheen vrijheid van informatie.

  Den strijd vermag elementen bevat die geldsommen ontworpen voort ie publiek “ongemakkelijk” erop vervaardiging, volgens eentje diavoorstelling die is ontworpen voort het erbij helpen belang ie werven van coalitiepartners naast winstoogmerk. Dat omvat eentje voorgestelde hoogstandje met acteurs voor volwassenen en kinderen die binnenshuis eentje glazen doos werd bijzetten terwijl deze akelig zwart vervaagt. Ie omvat tevens ene “activering van sociale media waarbij wij ouders vragen vanwege Mark Zuckerberg gedurende geschreven onder kip Facebook-aanzien.”

  Eén dia merkte leeg dat “het grootste portie van het gehoor nog nooit bezittingen gehoord” van end-to-end encryptie, sukkel bezegelen dat ze “gemakkelijk kunnen word beïnvloed” uit ie thema. Het stelt voorts dat den overheid “geen privacy contra veiligheid-debat moeten par”.

  Voorstanders van privacy noemden den plannen “bangmakerij” plus zeiden dat ene gebrek aan end-to-end encryptie het omgekeerde beoogde effect zullen kunnen hebben. “Buitenshuis sterke encryptie bedragen kinderen online kwetsbaarder dan eens. Encryptie beschermt den persoonlijke veiligheid en den nationale veiligheid… schlemiel de regering voorstelt brengt iedereen binnenshuis ramp”, vertelde Robin Wilton van Internet Society aan Rolling Stone.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]