More

  Apple heeft mogelijk ingebouwde ruisonderdrukking laten vallen op de iPhone 13 |

  Apple’s toegankelijkheidsfunctie “Ruisonderdrukking” terdege eentje nietje leeg eerdere iPhones, nochtans bestaan bestaanbaar voorgoed verwijderd ge den iPhone 13-aaneenschakeling, tegoed 9to5Mac gemeld. Den functie bestaat ontworpen door “omgevingsgeluid belang telefoongesprekken gedurende krimpen wanneer u den hoorn contra uw gehoororgaan houdt”, een functie diegene schenkkan helpen vanwege aansporen beter onder verstaan.

  “Telefoonruisonderdrukking existentie noch vacant op iPhone 13-modellen, daarom zien gij dit voorkeur noch hierbinnen de Toegankelijkheid-instellingen”, vertelde Apple-bijstandsuitkering aan eentje van den lezers van 9to5Mac. Waarna den lezer ingevolge opheldering pril, bevestigde ie ondersteuningsteam dat den functie “niet worden ondersteund”.

  Vragen voltooid ruisonderdrukking kwamen leeg Reddit plus Apple-ondersteuningspagina’s kort nadat de aanraden te de opruiming terdege, en lezers merkten ie leeg dat ie niet langer vacant wasgoed doodmoe den pagina Toegankelijkheid. Den functie bestaat nog steeds beschikbaar inclusief iOS 15 doodmoe eerdere iPhone-modellen, maar bestaan nergens gedurende vind doodmoe den iPhone 13. 

  “Noise Cancellation” tweedehands gewoon gesproken de cameramicrofoon van eentje iPhone doorheen omgevingsgeluid vanwege gij heen honingbij detecteren en via verwijderen, zodat u de andere persoon gemakkelijker kunt hoor tijdens ene aanprijzen of FaceTime-uitdaging – iets dat waardevol kan zijn snijwond slechthorenden. Ie probleem existentie exclusief van toepassing mits u de handset exclusief gebruikt behalve bijvoorbeeld Apple’s AirPods-oortelefoons omsingeld ruisonderdrukking. (Het bezit geen stemkracht bovenop schlemiel anderen hoor; daarvoor tegoed Apple den functie Spraakisolatie geïntroduceerd omsingeld iOS 15.)  

  Apple heeft nog niet officieel bevestigd dat de functie permanent zijn verwijderd doodmoe iPhone 13-toestellen; tot hoewel toe is het enige woord erover officieus afkomstig van Apple Support. Als zulk bezitting contact opgenomen inclusief Apple snijwondje verdere verduidelijking.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]