More

  Amazon-verkoop verlaagt Fire-tablets met maximaal 50 procent |

  Als je hebt gewacht doodmoe eentje schoonmaken ingevolge eentje ​​van Amazon’s Fire HD-tablets tijdens terugloop, zijn heden mogelijk de dag. U kunt momenteel ene aantal belangrijke producten hierbinnen den opruiming terugloop, omsingeld de uitgelezene deals snijwondje den Fire HD 8 plus Fire HD 8 Daarbovenop, vacant ingesloten eeuwig lage kortingen van 50 procent. Den Fire 7 is evenzo back naar bedragen Black Friday-eren daarbovenop kindertablets hebben tevens figuurlijk kortingen.

  Acquisitie Fire 7-pilletje belang Amazon – $ 35 Aankoop Fire 8 HD-tablet belang Amazon – $ 45 Koop Fire HD 8 Plus gewichtigheid Amazon – $ 55

  Wij gaven de 2020 Fire HD 8 een behoorlijke 81-score te onze -kritiek, bedankt akelig ie nieuwe ontwerp, schakel over naar opladen tijdens USB-C, eentje lange batterijduur daarbovenop degelijk prestaties. De Fire HD 8 Plus biedt doch iets meer ARIES (3 GB te plaats van 2 GB), gemeenschappelijk ingesloten ene snellere processor daarbovenop bijstandsregeling sneetje draadloos opladen. Beide modellen bezitten 32 GB aan opslagruimte diegene uitbreidbaar bestaan honingbij microSD.

  Den Fire 7 bestaan meer eentje budgetoptie diegene wordt geleverd ingesloten ene 7-inch IPS-scherm, 2 MP camera’s aan den sneetje- en achterzijde plus handsfree Alexa-bedieningselementen . Het biedt alsmede omstreeks doorzijgen ogenblik batterijduur, onzelfstandig van wat jij doe. Ie grootste achterstand bestaan ie ontbreken van Google-apps, maar sneetje $ 35 existentie ie super als eentje bankapparaat vanwege tijdens lezen, sociale media ter narekenen plus doodmoe internet ter surfen.

  Mits gij op zoek bent naar den adolescent set, bestaan den Fire 7 Kids Voor-tablet via mededeling inkeping $ 50, of de helft van den normale eerbewijs van $ 100. Diegene prijs beschaven het eentje uitstekende budgetoptie snijwond broed, dankzij den fatsoenlijke specificaties (ene quad-coreprocessor, dubbele camera’s en uitbreidbare opslag), bijeen omsingeld den Kids+-vermogen inbegrepen educatieve capaciteit van National Geographic, Rabbids Coding, LEGO plus anderen.< /p> Afname Fire 7 Kids Voor-pilletje gewichtigheid Amazon – $ 50 Aankopen Fire HD 8 Kids Professional-tablet bij Amazon – $ 80 Terugloop Fire HD 10 Kids Pro-pilletje gewichtigheid Amazon – $ 140

  Tenslotte, den Fire HD 8 Kids Pro-tablet, inclusief vergelijkbare vrijmaken voor de Fire HD 7 Kids Voor, nochtans eentje iets groter scherm, zijn beschikbaar boterham $ 80, ene besparing van 43 percent ten opzichte van den normale eerbewijs van $ 140. Ten slotte worden de Fire HD 10 Kids Pro-tablet aanleveren met eentje 10,1-inch 1080p-scherm, dubbele camera’s, USB-C daarbovenop 3 GB ARIES. Dat mannequin existentie beschikbaar voor $ 140 in plaats van $ 200, eentje korting van $ 60 of 30 procent.

  Volg @Deals bovenop Twitter boterham de hekkensluiter technische deals plus koopadvies.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]