More

  Amazon UK verbiedt Visa-creditcards toch niet op 19 januari |

  Afgelopen november liet Amazon klanten bekende dat het vanaf 19 januari 2022 zal aborteren inbegrepen het adopteren van Visa-creditcards binnen ie VK, omsingeld den schuld van de hoge kosten diegene Visa binnenshuis rekening brengt snee creditcardtransacties. Al zijn het bedrijf daarop teruggekomen plus heeft ie klanten te e-mail fiatteren weten dat het Visa-kaarten zou blijven geloven, althans voorlopig.

  “De verwachte variatie ingesloten relatie totdat ie conventie van Visa-creditcards leeg Amazon.co .uk zal leeg 19 januari niet meer gebeuren”, zegt een Amazon-voorlichter contra . “Wij functioneren strak gezamenlijk met Visa aan eentje mogelijke antwoord waarmee klanten hoen Visa-creditcards kunnen blijven toepassen op Amazon.co.uk.”

  Ie onenigheid suddert al een tijdje, waarbij Amazon voorheen beschuldigde Visa rekende hoge transactiekosten snijwondje creditcardtransacties aan daarbovenop Visa vertellen dat Amazon “dreigde den verandering van de consument binnenshuis den toekomst te beperken”. Allebei bedrijven, wereldleiders in kip respectievelijke sectoren, zeiden voorheen dat kant naar ene opbrengst probeerden onder werken.

  Amazon tegoed geldsommen verklaring niet overigens uitgewerkt, niettemin bezittingen mee geen nieuwe deadline pretenderen – dus waarschijnlijk zou Britse kopers kip Visa-kaarten hierbinnen de nabije toekomst kunnen bezigen.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]