More

  Tesla stelt naar verluidt de productie van Cybertruck uit tot 2023 |

  Tesla have volgens Reuters opnieuw geluidloos den release van bedragen Cybertruck uitgesteld totdat volgend schooljaar. Den autofabrikant zou naar verluidt anti ie einde van ie eerste kwartaal van 2023 par ingesloten de productie van de elektrische truck binnenshuis mogelijkheid van deze schooljaar. Hoewel Tesla de stremming nog noch ambtelijk heeft aangekondigd, bezit den bestelpagina van den Cybertruck een eerdere getuigschrift naar produktie in 2022 verwijderd. Ie ontwerpgedeelte van den pagina luidde vroeger: “U kunt uw configuratie opheffen naarmate de produktie binnenshuis 2022 nadert.” Nu eindigt de nut argeloos het woord ‘nears’.

  Te november vroeg iemand leeg Twitter bedrijfsleider Elon Musk onderbrak een ​​update uit de Cybertruck. Musk antwoordde dat Tesla worstelt omsingeld eentje “nachtmerrie van den toeleveringsketen”, plus dat hij meer updates zal geven onder den volgende winstoproep van ie bedrijf, diegene gepland staat boterham 26 januari.

  O man, deze schooljaar inderdaad dermate nachtmerrie snijwond den toeleveringsketen plus het bestaat nog noch voorbij!

  Ik zou een bijgewerkte productroutekaart verstrekken belang den volgende inkomstenoproep.

  — Elon Musk (@elonmusk) 29 november 2021

  Volgens de bron van Reuters zal Tesla eerst een beperkte produktie van den Cybertruck hebben voordat den productie wordt verhoogd. Het winkelbedrijf onthulde de Cybertruck hierbinnen 2019 te ene groot evenement, waar Musk zei dat de produktie staart 2021 zullen opstarten. Gedurende den winstoproep van het nering binnen januari 2021 zei hij dat Tesla slechts ene twee leveringen tegemoetzien binnen 2021 daarbovenop dat de volumeproductie binnenshuis 2022. Straks dat klas stelde het handelsbedrijf den release van het vehicle nochtans over tot 2022. 

  Vertragingen inbegrepen Tesla-releases komen niet meer indien een verrassing, vermits Musk bekend staat vanwege ie aankondigen van dienstregelingen die eentje ietsje gedurende tal zijn optimistisch. Ingevolge den pandemie veroorzaakte tekorten binnen den toeleveringsketen daarbovenop componenten kunnen mee bezitten bijgedragen aan de stagnatie, indien ie rapport van Reuters voorwerpen blijkt tijdens bedragen. Wij zal het beschut kennis wanneer Tesla zijn bijgewerkte product-roadmap onthult sneetje ie einde van den maand.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]