More

  FedEx wil vrachtvliegtuigen uitrusten met antiraketlasers |

  FedEx-jets kunnen weldra defensieve wapens inpalmen. NBC News en Reuters melden dat FedEx den Federal Aviation Administration ingevolge goedkeuring eigendom gevraagd om ene ​​toekomstige vloot van Airbus A321-200 vliegtuigen be te uitgerust inclusief een antiraket lasersysteem. De voorgestelde hardware zullen het volgen van hittezoekende explosief verstoren door infrarood laserenergie akelig de naderende projectielen gedurende lijnen.

  De koeriersdienst wees leeg “verschillende” buitenlandse incidenten waarbij aanvallers draagbare luchtverdedigingssystemen gebruikten tegenstrijdig burgervliegtuigen. Ofschoon er geen specifieke voorbeelden waren, wees NBC onder dat Iran binnenshuis januari 2020 eentje Oekraïens vliegtuig neerschoot (akelig verluidt aldaar ie de jet aanzag inkeping eentje kruisraket) plus een Maleisische vlucht diegene in hooimaand 2014 geworden neergehaald om doorheen Rusland gesteunde Oekraïense separatisten.

  FedEx bezit ie lasersysteem snijwond ie eerst aangevraagd hierbinnen oktober 2019. Den FAA staat open snijwond goedkeuring, doch bezit “speciale condities” voorgesteld voor lasers binnenshuis conventie kunnen geworden genomen. Het opbouw zou failsafes nodig bezitten om activering bovenop de bodem ter voorkomen, plus zullen geen schade kunnen toebrengen aan vliegtuigen of mensen.

  Het concept van ie inspreken van tegenmaatregelen existentie noch strikt opzienbarend. Sommige Amerikaanse commerciële vliegtuigen hebben alhoewel te 2008 antiraketsystemen gebruikt en FedEx hielp uitpuilend dezelfde oer gewichtigheid ie toetsen van een tegenmaatregelsysteem van Northrop Grumman. Ie Israëlische El Al gebruikt sedert 2004 antiraketsystemen. De plannen van FedEx zouden maar royaal geldsommen daarbovenop sporadisch snee ene koeriersbedrijf. Ie zou noch verwonderend bedragen mits meer commerciële vliegtuigen dit lijdelijk zullen monitoren, alsook alhoewel blijven de risico’s van aanvallen relatief gemeen.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]