More

  De Roomba j7+ poepdetecterende robotstofzuiger is nu $ 250 korting |

  Als gij ie vergunning hebt genomen ingevolge binnenshuis 2022 regelmatiger op via ruimen, schenkkan een robotstofzuiger bovendien helpen. En sneetje degenen diegene een hekel hebben aan uitverkoop, vermag beleggen hierbinnen ene robotstofzuiger omsingeld zelfledigende functionaliteit ervoor zorgen dat u somwijlen ingesloten de machine hoeft tijdens functioneren. Twee van den duurdere modellen van iRobot met ene schone onderstel zijn alreeds tijdens aanschaffen bij Wellbots wanneer u de code 250 gebruikt gewichtigheid ie ombrengen – ook de Roomba s9+ mits den Roomba j7+ krijgen $ 250 korting, waardoor kantkloswerk doodmoe respectievelijk $ 850 en $ 600. Dat zijn geweldige aanbiedingen, vooral mits gij bedenkt dat den lauweren huis geldsommen dan we zagen erop Cyber ​​Monday staart vorig klas.

  Mededeling Roomba j7+ bij Wellbots – $ 600 Verwerving Roomba s9+ gewichtigheid Wellbots – $ 850

  Den Roomba j7+ existentie den nieuwste robo-vac van iRobot en ie bezitting nieuwe AI-gestuurde computer vision-technologie diegene het helpt onderbrak objecten ter detecteren daarbovenop eromheen erbij bewegen terwijl het schoonmaakt. Het bestaan dankzij dit functie dat het bedrijf den j7 eentje reeks “kakdetecterende” toestellen noemt, omdat kant de aartsrivaal van een robotvacuüm – den ongevallen van uw huisdier – ingesloten welslagen moet kunnen vermijden. Den officiële gelofte van de pennenhouder van ene huisdier van iRobot (of kortweg POOP) zorgt ervoor dat je een nieuwe stofzuiger krijgt mits den robot erop jij eerste schooljaar van baten niet te staat bestaat tijdens voorkomen dat jij omsingeld stront naar binnen loopt.

  Verschillend, de j7-gelid zit precies erop de s9-aaneenschakeling hierbinnen de line-up van iRobot, wat bezegelen dat het een veel geavanceerde functies tegoed, naar 10x de zuigkracht van ene banier Roomba, dubbele rubberen borstels voor meerdere oppervlakken en Imprint Smart Mapping, waarmee u inclusief den hekkensluiter ie vacuüm kunt richten doorheen schoon tijdens fabriceren exclusief overwegen vertrekken. Het “daarbovenop”-basisbestanddeel van de j7+ verwijst naar den schone ondergrond, of ene verlengd fragment van het dock waarin de stofzuiger argeloos elke afvaardiging zijn vuil zullen ledigen. Dus in mogelijkheid van den afvalbak argeloos elke reinigen exterieur tijdens ledigen, hoornschoen jij de ondergrond nochtans eens te den duo maanden te legen. Combineer dat inbegrepen de slimme bediening binnen de mobiele iRobot-app en jij hoeft de Roomba mogelijk echter af daarbovenop toe gedurende gebruiken – omsingeld den app kun gij gesjacher doen naar ie apparaat leeg afstand stichten, schoonmaakschema’s instellen daarbovenop meer.

  Den s9+ existentie ie meest geavanceerde apparaat dat iRobot ontwikkelen plus eigendom ene twee verschillen inclusief de j7-aaneenschakeling. Hij eigendom 40x de zuigkracht van de vlag stofzuigers van iRobot plus ene ontwerp dat helpt door hoeken huis schoon te vervaardiging. Ie tegoed evenzo eentje 3D-sensor die helpt doorheen objecten erbij detecteren en schoon bij vervaardigen, hoewel den technologie iets anders existentie dan diegene te den j7-gelid. Alletwee zijn verenigbaar inclusief Amazon’s Alexa daarbovenop de Google Bijstand, dus gij kunt de robo-vacs desgewenst inbegrepen spraakopdrachten behoren.

  Volg @Deals bovenop Twitter snee de nieuwste technische deals daarbovenop koopadvies.< /p>

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]