More

  Californische rechter zegt dat de geheimhoudingsovereenkomsten van Google in strijd zijn met de staatswet |

  Google moet mogelijk geldsommen geheimhoudingsovereenkomsten heroverwegen na ene langlopende rechtszaak van eentje anonieme werknemer. Volgens The Washington Postbode bezit een rechter van ie California Superior Court geoordeeld dat den vertrouwelijkheidsovereenkomsten van Google inclusief werklui te campagne zijn met de arbeidswetten van de staat. Condities diegene de werknemer verbieden doorheen inbegrepen potentiële werkgevers overheen zijn werk erbij praten, vormden ene noch-concurrentiebeding en dolen dus illegaal hierbinnen den staat, aldus de rechter.

  Ie internetbedrijf haalde authentiek eentje rechter overheen ingevolge de meeste van den beweringen van den werknemer te den gezindheid dat de federale verhaal den wetgeving van Californië overtrof. Eentje rechtbank van beroep vernietigde die beslissing doch en merkte op dat den staatswetten meer deden ingevolge de vrijheid van uitlating onder afschermen, waaronder werkervaring. Google have geweigerd commentaar onder doneren doodmoe het oordeel of eventuele plannen doorheen binnenshuis beroep erop gaan.

  Den antwoord zal Google-medewerkers niet te staat gesteld handelsgeheimen ter bespreken indien ie word bevestigd. Het zal mensen nochtans binnen staat beweren voort over werkervaring te buurten daarbovenop ie zal ie boterham werkzoekenden gemakkelijker fabriceren wegens van functie erbij wisselen exclusief bang erop paardenhoeven geldsommen snee rechtszaken. Ie biedt denkbaar alsmede meer mogelijkheden sneetje slachtoffers van aanranding en vreesaanjaging door hun oorzaken boterham het verlaten van een concern erop bepraten, hoewel de Californische wetgeving hoewel geheimhoudingsovereenkomsten bezitting aangepakt diegene slachtoffers ervan afhouden onderbrak over incidenten erbij wijken.

   Dit articulatie zal ook kunnen geldsommen. grotere gevolgen bezitten snijwond de technologiesector te Californië. QH Law-partner Ramsey Hanafi vertelde de Postbode dat veel figuurlijk technologiebedrijven vergelijkbare spreekverboden bezitten. Of je ie al aardig vindt of niet, bedrijven in Silicon Valley moeten wellicht kip overeenkomsten herzien daarbovenop veronderstellen dat ie voor personeel gemakkelijker zal zijn onderbrak honingbij wegtrekken of giftige werkculturen ter identificeren.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]