More

  Apple staat voor class action-rechtszaak wegens oplaadproblemen met Powerbeats Pro |

  Apple wordt geconfronteerd inbegrepen ene nieuwe rechtszaak ge Powerbeats-batterijproblemen. Alejandro Vivar, ene huisbewoner van New York, tegoed een mogelijke class action-rechtszaak aangespannen ingevolge beschuldigingen dat Powerbeats Voor-ontwerpdefecten ervoor zorgen dat de draadloze oordopjes niet wasgoed kunnen word opgeladen. Aangezien ie naar verluidt erbij gemakkelijk bestaat om het contact tussen den oordopjes plus hoen oplaadcassette te verliezen, laadt eentje van de oortjes noch “consistent” op of raakt snel blanco. Apple eigendom fraude voltooid vanwege de levensduur van de batterij verkeerd snee tijdens stellen plus problemen die ie zogenoemde wist niet aan onder pakken, vertellen den eiser.

  Vivar’s advocaten opperen ene combinatie van ie ontwerp van den behuizing daarbovenop ene onvoldoende stevige oor “pakking” (ie toneelstuk dat gaat te uw gehoororgaan) schenkkan verantwoordelijk bedragen. Volgens den rechtszaak moesten klanten kip stek consumeren totdat het situeren van ene “keil” voort den oplaadpinnen te aansluiting onder liefkozen. De advocaten verwerpen honingdrank den beweringen van Apple dat den Powerbeats Voor zweet- daarbovenop waterbestendig bedragen, omsingeld het argument dat transpireren den oplaadcontacten aantast.

  De rechtszaak roept Apple bovenop door de situatie bij “corrigeren”, den getroffen gebruikers gedurende compenseren en noch-gespecificeerd bij ombrengen nadeel. Indien de rechtszaak volledig gecertificeerd zijn mits een class action, zal dit zowel liaison bezitten bovenop klanten hierbinnen New York indien leeg die binnen Georgia, Michigan, Montana, North Dakota, Oklahoma, Rhode Island, South Dakota en Virginia.

  We heb Apple doorheen commentaar gevraagd. Naar met veel van zulk rechtszaken, bestaan er geen zelfverzekerdheid dat ie de prestige van class action zullen aankomen of tot schadevergoeding zal leiden. Daarbovenop verwacht geen buitenkans, zelfs niet mits den winkelzaak slaagt – doodmoe enkele uitzonderingen argeloos leiden class actions vaak totdat kleine uitbetalingen. Binnen ieder geval kan de rechtszaak meer zeggenschap bezitten doodmoe de ontwerpkeuzes dan bovenop den bankrekeningen van Powerbeats Pro-kopers.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]