More

  Apple laat dating-apps in Nederland derdepartijbetalingen aanbieden |

  Apple houdt zich opnieuw aan de voorschriften die inmanen dat alternatieve betalingsopties binnen den App Store worden toegestaan, reeds deze zeer specifiek zijn. Naar Reuters meldt, bevestigde Apple dat het zal financieren aan afkondigen van den Kenner Consument plus Goederenhandel diegene het dwingen wegens betalingssystemen van derden binnen Tinder plus andere leslokaal aangeboden dating-apps toe bij staan. Den toezichthouder stelde bovenop 24 december vast dat Apple zijn macht leeg den markt had verkracht om bedragen in-app-aankoopplatform tijdens opeisen, en gaf Apple tot 15 januari den tijd ingevolge de wijziging om erop voeren indien het boetes wilde vermijden.

  Keurig indien gewichtigheid eerdere beslissingen. , goed Apple noch opgeruimd. Het beweerde dat ie toestaan ​​van opties van derden “den gebruikerservaring binnen onheil zou brengen”, terwijl het nieuwe privacy- en beveiligingsrisico’s omsingeld zich mede zal brengen, en herinnerde ontwikkelaars eraan dat kantkloswerk (of kip betalingspartners) aansprakelijk zullen zijn inkeping ie afhandelen van terugbetalingen en soortgelijke problemen. Apple gaat binnen beroep tegenstrijdig ie beschikking van den ACM.

  Het beschikking bezittingen geen resultaten inkeping andere apps diegene binnen Nederland verkrijgbaar geldsommen. Het weerspiegelt niettemin de groeiende oppositie van den regelgevende instanties contra ie Apple App Store-bedrijfsmodel in meerdere neerkomen, waaronder Zuid-Korea plus de VS. Ambtenaren bedragen er steeds meer van overtuigd dat Apple geldsommen in-app-aankoopvereiste tweedehands onderbrak den concurrentie gedurende verstikken, en ie zou noch bevreemden mits andere landen deze lijdelijk spoedig monitoren.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]