More

  Apple eist naar verluidt van werknemers dat ze boostershots voor het COVID-19-vaccin krijgen |

  Apple-arbeiders moeten bestaanbaar bovenop de hoogte blijven van hen COVID-19-vaccins indien zijkant tal gedoe willen voorkomen. The Verge zegt inwonende e-mail ter hebben gezien waaruit blijkt dat Apple van bedrijfs- en winkelpersoneel zal eisen dat kantkloswerk bewijs van COVID-19-vaccinboosterschoten aanbieden indien kant vanaf 15 schrikkelmaand kantoren of winkels moeten binnenkomen. Zodra een werknemer binnenshuis aanmerking komt inkeping een booster, bezittingen hij viertal inweken den oer door deze honingbij krijgen en bewijs onder levert.

  Werklieden diegene noch zijn gevaccineerd of geen bewijs kunnen aanleveren, moeten negatieve snelle antigeentestresultaten overwegen van Vanaf 24 januari, niettemin het is niet beschut of deze ook schrijftafel- mits winkelmedewerkers treft.

  Apple ja manifest hierbinnen zijn redenering. De “afnemende werkzaamheid” van de initiĆ«le vaccindoses en den bezoekersaantal van de Omicron-variant van COVID-19 betekende dat boosters nodig ronddwalen wegens erbij uitkijken tegenstrijdig ernstige ziekten, aldus het onderneming.

  We bezitten Apple ingevolge commentaar gevraagd. Ie rapport komt onderbeen enkele dagen nadat Facebook-papa Meta boostershots nodig had snijwond eentje terugkeer naar schrijftafel, en niet lang nadat Apple inmiddels aantal van winkels watergang na COVID-19-uitbraken. Simpel verwoord, er is tal extra druk onderbrak boosters nodig gedurende hebben daarbovenop significante onderbrekingen erbij minimaliseren.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]