More

  Waymo heeft zijn eerste commerciële autonome vrachtwagenklant |

  Afgelopen juni werkte den zelfrijdende unit van Alphabet gemeenschappelijk inbegrepen J.B. Hunt, eentje transport- daarbovenop logistiekbedrijf, om zijn Waymo Onder-technologie te Texas tijdens testen. Doodmoe vrijdag kondigden den duo aan dat kantkloswerk eentje tactisch partnerschap aangaan met den hoop ergens hierbinnen den komende jaren een volledig autonome vrachtwagenoperatie binnenshuis den staat in erbij inleggen. Hierbinnen den nabije toekomst zeggen Waymo en J.B. Hunt dat kant van grondplan zijn vanwege meerdere pilots via liefkozen inclusief Waymo Erop. Dat existentie den Waymo Driver-aangedreven unit diegene den dochteronderneming van Alphabet eigendom ontwikkeld boterham klasse 8-trucks. Zijkant zijn evenzeer van plan completeren marktstudies te voltooien.

  Den uitgebreide samenwerking navolgen op een succesvolle eerste pilot waarin Waymo en J.B Hunt zeiden dat zijde 862.179 lbs vracht verplaatsten buitenshuis dat kip testtrucks te hard rijden of ongevallen veroorzaken. De conclusie diegene ze destijds trokken inderdaad dat Waymo Driver klaar inderdaad door vracht bovenop oer plus risicoloos uit erbij leveren. Waymo bestaan onderbeen ene van de weinige bedrijven die werking aan autonome vrachtwagentechnologie. Eentje twee maanden voor het onderneming zijn pilot hierbinnen juni ingesloten J.B. Hunt voltooide, kondigde Aurora, de startup die Uber’s Advanced Technologies Group overnam, aan dat ie samenwerkte inbegrepen Volvo door volledig autonome semi-vrachtwagens te construeren diegene vracht door Noord-Amerika zullen vervoeren.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]