More

  Rusland pakt hacker vast die waarschijnlijk verantwoordelijk is voor cyberaanval Colonial Pipeline |

  Den hacker achter den ransomware-uitval die vorig klas den Colonial Pipeline neerhaalde, existentie volgens Amerikaanse functionarissen aangehouden om den Russische autoriteiten.

  Russische FSB-inlichtingendienst vertellen vrijdag dat 14 mensen geassocieerd geldsommen omsingeld den REvil-ransomware groep wasgoed gearresteerd, volgens The Wall Street Journal. Den menigte eigendom den verantwoordelijkheid genomen voor tal van cyberaanvallen binnen den VS. Ambtenaren hierbinnen den VS postuleren dat den hacker achter de ransomware-aanval op den Colonial Pipeline afgelopen lente eentje van de gearresteerden was, volgens een niet naderbij genoemde regeringsfunctionaris diegene inbegrepen CNN sprak.

  De cyberaanval van vorig schooljaar, die geworden toegeschreven aan ransomware bende, veroorzaakte een aanzienlijke verstoring van de koloniale pijpleiding, diegene nagenoeg de helft van den brandstof toeleveren sneetje de hele oostkust van de VS. De tijdelijke sluiting van de pijpleiding leidde tot massale paniekaankopen belang benzinestations in plus bolvormig den oostkust van den VS, sukkel resulteerde hierbinnen geldtekorten te tenminste 11 staten.

  Zoals CNN opmerkt, komt den arrestatie argeloos eentje week van diplomatieke besprekingen tussen den Verenigde Staten en Rusland uit den opbouw van gevechtstroepen doorheen Rusland nabij de limiet inclusief Oekra├»ne. De Biden-stafmedewerker vertelde het televisiekanaal dat hij gelooft dat den arrestatie “noch gerelateerd” wasgoed aan de situatie. Niettemin sommige analisten hebben verschillend gesuggereerd, daarbovenop merken doodmoe dat dit het eerste eerste Amerikaanse research is waaraan Rusland in acht klas tegoed meegewerkt.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]