More

  Inwoners van de VS kunnen vanaf 19 januari gratis COVID-19-tests thuis bestellen |

  Een jaar, 10 maanden daarbovenop acht dagen nadat den Wereldgezondheidsorganisatie de COVID-19-pandemie tegoed uitgeroepen, kunnen Amerikanen gratis thuistests thuisbezorgen gewichtigheid den overheid. Per 19 januari kun gij COVIDTests.gov opzoeken en tests aanvragen, die akelig je beter geworden gemaild.

  Voorlopig tegoed den website louter ene landingspagina te het Engels plus Spaans. Ie merkt op dat den verzendkosten voorts worden gedekt.

  De regering van Biden koopt eentje miljard snelle thuistesten wegens gratis aan inwoners van den VS bij schenken. Den honger zijn onderbrak ervoor tijdens zorgen dat allen eentje proef belang de hand heeft wanneer zijkant diegene nodig bezitten. Ie Witten Beter vertellen dat 500 miljoen van diegene tests doodmoe 19 januari vacant zou bedragen. Te ie sart kun gij er kwartet vanaf woonadres orderen.

  Er wordt eentje telefoonlijn opgezet opdat degenen die geen toegang bezitten totdat de webstek, eentje bestelling kunnen plaatsen. Den boekhouding zegt tezamen erop werken inclusief binnenlandse daarbovenop lokale organisaties door mensen te risicovolle en zwaar getroffen gemeenschappen ter assisteren doorheen tests risicoloos bij stellen.

  Eentje important ding voort doodmoe onder merken: de tests werd meestal in 7-12 dagen argeloos verzending afzenden. orderen. Diegene tijdlijn zullen niet ongelooflijk handig bedragen sneetje mensen die symptomen van COVID-19 performen of nauwsluitend contact bezitten inclusief eentje positief geval en geen thuistest gewichtigheid de hand bezitten.

  Doch bestaan ie den moeite kastelein vanwege dit gratis tests binnen onder rammen, voornamelijk gezien de veelgevraagde eis ernaar. Zelfs Twitter-accounts waarvan vertrouwd is dat zij mensen helpen gewichtigheid het beveiligen van nieuwe gameconsoles, doneren tegenwoordig voorraadwaarschuwingen snijwondje COVID-19-tests.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]