More

  ‘Final Fantasy XIV’ gaat terug in de verkoop op 25 januari |

  Nieuwe spelers kunnen vanaf 25 januari weersgesteldheid digitale exemplaren van Final Fantasy XIV koop, zo eigendom de regisseur plus fabrikant van den spel, Naoki Yoshida, te ene lange postbode aangekondigd. Square Enix have medio december vorig jaar de fysieke daarbovenop digitale verkoop van de game opgeschort, daar ie honingbij was ging voor wat het nering leeg dat moment aankon. Mensen moesten uren bewakers ingevolge hierbinnen bij komen wanneer kant probeerden erop optreden via den piekuren, omdat de “dichte dichtheid van speeluren… den servercapaciteit van de game verafgelegen te boven gaat.” Helaas terdege de ontwikkelaar noch in staat ingevolge meer servers toe erbij voegen voordat de Endwalker-uitbreiding word uitgebracht vanwege het wereldwijde handicap aan halfgeleiders.

  Binnen bedragen bericht legde Yoshida voltooid welke stappen het onderneming neemt voort den grote congestie van het game aan tijdens pakken. Voort gedurende par brengt Square Enix geldsommen Oceanian Data Center evenzo bovenop 25 januari online daarbovenop opent vanaf het aanvang vijf nieuwe werelden, zodat iedereen binnen Oceanië schenkkan overstappen boterham een betere ervaring. De wereldtransferservice existentie nu opgeschort, nochtans wordt op 26 januari hervat – overigens kunnen degenen diegene overstappen naar den nieuwe Oceanische Werelden deze gratis doen.

  Yoshida eigendom evenzo onthuld dat Square Enix werkt aan den uitvergroting van geldsommen Japanse, Europese plus Noord-Amerikaanse datacenters. Het winkelbedrijf legde ge dat het doorheen het wereldwijde handicap aan halfgeleiders enige tijd kostte ingevolge den toerusting componenten onder acquireren doorheen ze online bij kunnen brengen. Sterker nog, ie moeten de nieuwe datacenters gefaseerd inrichten, omdat het tegoed nog steeds moeite doorheen den benodigde serverapparatuur bij beveiligen.

  Snijwondje Noord-Amerika zal de eerste ontwikkelingsfase van de vergroting ergens te augustus 2022 plaatsvinden plus zou vier nieuwe werelden online gaan. Den helft ontwikkelingsfase wordt binnen de zomer van 2023 uitgevoerd plus opent nog ooit viertal werelden. Voor Japan zijn de ontwikkelaar van grondplan wegens nog ene uiteraard datacenter toe bij voegen aan den huidige drie wegens ie tal werelden inkeping elk van hoen via verlagen. De Europese uitzetting zou alsook binnen dubbel fasen plaatsvinden, waarvan den eerste bestaat gepland snijwondje hooimaand 2022 en vier nieuwe werelden online zou brengen. Binnen den zomer van 2023 vestigt Square Enix één nieuw uiteraard datacenter met acht nieuwe werelden in Europa.

  “Nogmaals mijn excuses snee de vertragingen gewichtigheid den serveruitbreiding veroorzaakt doorheen ie wereldwijde tekort aan halfgeleiders”, streep Yoshida. Hij vroegtijdig ook onderbrak onbegrip van toneelspelers snijwond ie hervatten van de verkoper van ie spel, mee nu vinden sommigen de beslissing mogelijk voorbarig. Square Enix zullen den serverstabiliteit bewaken argeloos de hervatting van de verkoop en zou gratis proefversies kunnen herstarten indien alles was gaat. Indien servers doch “extreme gradaties van congestie blijven ervaren”, ondanks alle stappen die ie neemt, kan de ontwikkelaar beschouwen den digitale verkoper weer doodmoe te schorten.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]