More

  Deze MagSafe DAC is zo logisch |

  Naargelang meer muziekstreamingservices lossless of high-definition audio binnenshuis hoen aanbod voorslaan, is de interesse in DAC’s (digitaal-naar-gelijksoortig-converters of ‘hoofdtelefoonversterkers’) toegenomen – zozeer zelfs dat we deze leidraad bezitten vervaardigd. Wat ooit het wildpark van audiofielen ja, worden stapsgewijs ene go-to-gadget sneetje diegenen die meer moeten dan sukkel hen aanraden daarbovenop AirPods kunnen bieden. Echter kant zijn niet buitenshuis kanttekeningen. Ten eerste bedragen zij vaak hardloopwedstrijd daarbovenop soms geldsommen zijde niet veel kleiner dan de aanprijzen waaraan je zij bevestigt. Betreed den Tea DAC van Khadas.

  Khadas begon met het vervaardigen van mediavriendelijke single-houtvezelplaat computers (SBC – denk aan media-specifieke Raspberry Pi-achtige marchanderen) voordat hij overstapte naar desktop-DAC’s. Tea zijn de eerste mobiele DAC van ie handel en lijkt voornamelijk gericht op iPhone-gebruikers, hoewel het honingdrank verenigbaar existentie inbegrepen Android. De aanleiding dat ik voorstel dat het meer geschikt bestaan inkeping Apple-telefoons, bestaan dat het MagSafe-compatibel zijn. Combineer dat ingesloten het slanke, iPhone-achtige volledig metalen ontwerp en het lost eentje van den belangrijkste problemen omsingeld mobiele DAC’s op: iets zwaars aan den achterkant van jij telefoon vergunnen afhangen.

  Met den Tea blijft het aan den ommezijde van gij aanprijzen en ie lage profiel maken het nochtans een beetje opvallender dan Apple’s eigen MagSafe-portefeuilles.

  Via USB/Lightning schenkkan den Tea audio aan tot 32bit/384kHz. Aangezien de meeste reguliere muziekdiensten niets boven 192 kHz bieden, bedragen streamers meer dan gedekt. Mede schenkkan de thee MQA (Tidal) dechiffreren, bijeen ingesloten DSD, AAC, FLAC, APE, OGG en alle standaardformaten (WAV/MP3 etc.). Indien gij liever draadloos gaat, ondersteunt de Tea voorts LDAC plus AptX HD erbij Bluetooth. dims?image_uri=https%3A%2F%2Fs .yimg.comJames Trew /

  Hier moet ik noemen dat, ondanks nu bedragen iPhone-vriendelijkheid, Apple geen LDAC- of AptX HD-ondersteuning biedt in zijn vlaggenschiptelefoons. Je kunt nog steeds de Bluetooth-functionaliteit hierbinnen Tea benutten, doch je zult niet kunnen plezier van den indelingen van hogere kwaliteit. Alhoewel het binnen ieder geval bezegelen dat gij je aanprijzen kunt opladen terwijl je nog steeds de DAC tweedehands of dat gij bol kunt dwalen met de kleinere Tea aangesloten doodmoe jij oortelefoon binnen plek van leeg je mobiel. Er geldsommen tal van Android-telefoons die LDAC/AptX HD ondersteunen, doch u moet de website van de producer raadplegen wegens deze erbij knevelen (den meeste Pixels, Samsung-vlaggenschepen daarbovenop OnePlus-telefoons bieden LDAC/AptX HD-decodering).

  Er geldsommen ene twee onderhandelen die jij hier niet zult vind, niettemin de meeste vallen hierbinnen het hogere segment van audio.

  Er bestaat voorts beperkte terugkoppeling uit de codec/audiokwaliteit die u momenteel ontvangt, met voetgewricht eentje eenvoudige van klankkleur veranderende LED die ie formaat aangeeft, wat u niet kunt zie tenzij den adviseren omsingeld de cover naar beneden is gestructureerd. Ingangen geldsommen arbeidsongeschikte totdat USB-C, dus het werkt omsingeld jij telefoon daarbovenop rekentuig, doch geen line-hierbinnen.

  Dit plaatst de thee hierbinnen eentje interessante categorie. Ie bestaat volmaakt schitterend snee mensen die ie meeste uit hoen streamingdienst moeten halen en zelfs audiofielen zullen moeten aanspreken die op zoek geldsommen naar een discrete rechtsvordering diegene den meeste bases dekt. Doch snijwondje $ 199 bestaat het eentje redelijke uitgave. Misschien rivierbron de meest snijwond den hand liggende mededinger is den BTR5 van Fiio. Dat is mede ene draagbare DAC met Bluetooth-hulp inbegrepen hoge resolutie, bijeen inbegrepen een vergelijkbare uitverkoring van bekabelde formaten (eveneens tot 32bit/384kHz omsingeld MQA-ondersteuning). Oh, plus de Fiio biedt honingdrank een gebalanceerde hoofdtelefoonoptie (2,5 mm). Mits je er rekening voorts houdt dat de BTR5 normaliter mee boterham $ 159 wordt verkocht, moet jij heus dat slanke, MagSafe-ontwerp willen.

  Dat existentie nochtans niet voort ie erbij onderbieden. Ik heb de BTR5 daarbovenop de thee uitgezonderd elkander getest plus ie rust van de thee ja manifest. Ingesloten den Fiio voelt jij aanprijzen geketend, bijna gebukt tijdens de DAC. Ingesloten den Tea zijn ie gelijksoortig omsingeld ie gebruik van ene van die iPhone-hoesjes inbegrepen ene accumulator daarbinnen – iets dikker, maar je kunt de adviseren nog steeds dienen zoals je dat gewoon zullen doen.

  Den Tea have evenals een tal grotere batterijcapaciteit – 1.160 mAh vergeleken met den 550 mAh van den Fiio.

  Sukkel, gezien ie mobiele innerlijk van deze toestellen, ene redelijke plaats lijkt. html>” />Inclusief een paar microfoons aan den onderzijde van de Tea kun je praten zonder back te vallen op den microfoon op je adviseren. Daarenboven geldsommen de microfoons leeg den Tea ene aantal competities huis dan diegene op den iPhone, bovenal mits gij ermee praat terwijl hij bovenop ie lessenaar gemakkelijkheid. Gij kunt den Tea voorts instellen vanwege te gij telefoon op erbij beladen indien je haastigheid leeg bent, of deze functie uitschakelen vanwege de accu van gij handset noch onder bevelen indien je dat liever hebt. </p>
<p>Al inclusief nu is de Tea ene welkome aanvulling bovenop een groeiende categorie. Snijwond $ 199 bestaan het noch de goedkoopste boterham de functieset, maar ie was doordachte ontwerp daarbovenop den esthetiek vervaardiging ie alsmede behoorlijk handig plus discreet. Indien dit iedereen binnen jij straatje klinkt, moet gij helaas nog even bewakers. Ofschoon Khadas duidelijk klaar bestaan sneetje produktie, kiest het handelsbedrijf ervoor vanwege den Indiegogo-traject ter volgen, waarbij de campagne de komende weken live zou gaan.</p>
<p>.</p>
<div class=- Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]