More

  De video-speeddatingservice van Facebook stopt op 20 januari |

  Facebook’s New Product Experimentation (NPE)-team laat apps diegene geen grip opsporen vaak snel binnen de messteek, daarbovenop een video-speeddatingservice diegene het de afgelopen negen maanden eigendom getest, is de volgende snijwondje ie hakblok. Ie nering vertelde Sparked-gebruikers dat ie experiment leeg 20 januari wordt stopgezet.

  “We zijn staart 2020 begonnen ingesloten het bouwen van Sparked voort mensen honingbij assisteren liefde bij vinden door middel van ene ervaring diegene geworteld zijn in vriendelijkheid. Sindsdien hebben wij, dankzij regelmatige input daarbovenop terugkoppeling van jullie, verbeterd artikelen we konden, aantal geleerd daarbovenop verbindingen tussen mensen gelegd”, limiet Facebook binnenshuis de e-mail, die TechCrunch ontving. “Netjes als aantal goede ideeën, komen sommige van den bodem en moeten andere, zoals Sparked, eindigen.”

  Gebruikers kunnen hoen data vóór 20 januari downloaden. Na diegene datum zal Facebook hun Sparked-accounts uitvlakken.

  Sparked ja eentje mengeling van Chatroulette, de videochats die andere dating-apps de afgelopen jaren bezitten geïntroduceerd plus eentje speeddating-evenement. Doodmoe ene vantevoren bepaald tijdstip zullen gebruikers ge ene bepaald gebied of demografie meedoen aan datingevenementen (er ronddwalen ook eentje twee wereldwijde evenementen). Ze hadden vier minuten voort erop chatten inclusief eentje potentiële duel, plus mits kant beiden meer oer inbegrepen mekaar wilden doorbrengen, konden zijde ene helft date van 10 minuten afspreken en/of contactgegevens verruilen.

  Al gebruikers ene Facebook-account nodig hadden vanwege Sparked erbij benutten, onderscheidde den service zichzelf van zowel Facebook als Facebook Dating. Het had geen openbare profielen, berichten of overeenkomende banen, zoals swipen op Tinder.

  Facebook beschreef Sparked in eerste autoriteit mits eentje geringe bètatest ingevolge meer via bekende erbij komen uit videodating, dus het terdege eventueel noch werkelijk den bedoeling dat de service zou opblazen te populariteit gestegen. Zowel Sparked als Facebook Dating bezitten vorig jaar audiochatfuncties toegevoegd.

  Sparked voegt zich gewichtigheid een lange omlijsting van NPE-projecten diegene Facebook have stopgezet, waaronder een Pinterest-achtige app snee hobbyisten Hobbi, TikTok-kloon Lasso plus selfie-app MSQRD . Eentje paar NPE-apps blijven te de App Store binnen de VS: TikTok-achtige app inkeping rappers genaamd CAF, eentje app snee opspannen genaamd Tuned en collaboratieve muziekvideo-app Collab. Facebook zei dit waterig dat Collab tevens sluit op 12 lentemaand.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]