More

  De FTC onderzoekt naar verluidt de VR-eenheid van Meta voor concurrentiebeperkende praktijken |

  De Federal Trade Commission (FTC) en verschillende staten, waaronder New York, Tennesse plus North Carolina, onderzocht naar verluidt de virtual reality-tak van Meta hierbinnen zwachteling met denkbaar concurrentieverstorend rijrichting. Volgens Bloomberg geldsommen de FTC en de betrokken procureurs-generaal vorig schooljaar begonnen ingesloten het interviewen van externe ontwikkelaars wegens erachter tijdens komen of het winkelbedrijf hun tegoed benadeeld toen ze probeerden bij beconcurreren met geldsommen eigen programmatuur.

  Sommige externe ontwikkelaars stellen dat Meta vaak hun liefste idee├źn kopieert plus ie vervolgens moeilijker kneden snee hen apps wegens leeg zijn headsets onder werken. Erbij andere ontwikkelaars verwijst de uitlaat naar den ervaring van de schrijfster van Virtual Desktop, Guy Godin. Binnenshuis 2019 voegde hij een functie toe aan geldsommen app waarmee Oculus Quest-bezitters pc-games naar kip headsets konden streamen. Meta, waarna beroemd mits Facebook, zou naar verluidt hebben gedreigd den app gedurende afzonderen mits Godin de functie niet zullen verwijderen. Datzelfde klas bracht het concern Oculus Link ge, een functie waarmee Quest-gebruikers de headset via een USB-C-kabel bovenop hen laptop kunnen aansluiten.

  Ie existentie vaag hoe dicht den FTC kan geldsommen belang ie indienen van formele aanklachten tegenstrijdig Meta. Ie schrijftafel weigerde commentaar gedurende geeft op de winkel snijwondje Bloomberg. Sukkel maar manifest existentie, existentie dat Meta degelijk te het vizier van den FTC zit uit zijn verschillende acquisities. Te december meldde The Information dat ie schrijftafel ene onderzoek had aangebroken akelig de voorgestelde deal van $ 400 miljoen vanwege Supernatural werkplaats Within erop verkrijging. Los daarover stond eentje federale rechter dit waterachtig den FTC toe doorheen voort tijdens gaan inclusief ene gewijzigde antitrustzaak die de overname van WhatsApp en Instagram wegens het winkelbedrijf ongedaan wil vervaardiging.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]