More

  De Body+ slimme weegschaal van Withings is alleen vandaag 41 procent korting |

  Als jij gij deze keer serieus aan je voornemen boterham ie nieuwe jaar houdt voort gezonder bij leven daarbovenop ene digitale weegschaal wilt onderbrak de veranderingen te jij organisatie bij monitoren, bezit Withings er een in den aanbieding. Den slimme weegschaal Withings Body+ bestaat momenteel beschikbaar inkeping $ 58,50 bovenop Amazon. Dat bestaat niet helemaal het laagste niveau ooit voor het apparaat, nochtans ie is 41 percent korting leeg den verkoopprijs van $ 100.

  Boodschap Withings Body+ Digitale Wi-Fi Smart Weegschaal belang Amazon – $ 58,50

  Den Withings Body+ beschaven listig ingesloten internet via wifi plus synchroniseert automatisch uw info met den Health Mate-app. Reeds het gij hartslag niet schenkkan meten zoals de nieuwste weegschaal van het merknaam, zijn den Body+ binnen staat tot haastigheid alle marchanderen diegene jij van ene slimme weegschaal toestemmen tegemoetzien. Ie kan uw gewicht te ponden, kilogrammen of stenen bijbenen, uw lichaamsvet- daarbovenop waterpercentage meten daarbovenop uw spier- daarbovenop botmassa inschatten. Withings zegt dat de gewichtsmetingen totdat op 100 gram nauwgezet geldsommen.

  U kunt de weegschaal alsmede delen met uw hele huishouden, plus mogelijk zelfs ingesloten enkele huisgasten, vermits deze data van maximaal acht personen bijhoudt. De weegschaal schenkkan klaarblijkelijk elke gebruiker identificeren plus allen have toegang tot geldsommen persoonlijke geschiedenis. Plus wasgoed, den weegschaal schenkkan ene gezonde gewichtstoename snee zwangere personen monitoren, bezittingen eentje babymodus inkeping den laatstgeborene leden van ie familie daarbovenop ene atleetmodus, vermoedelijk boterham degenen die reserve serieus geldsommen binnen het arriveren van hen doelen. Ten slotte vermag de Health Mate-app je mee helpen je dagelijkse calorieën erbij beheren en je toegang honingbij geven totdat jij data omsingeld stembediening bij Alexa.

  Jij kunt de Body+ weegschaal uitsluitend te een dag inbegrepen korting krijgen, daarbovenop er bestaat minder dan 20 moment resterend sneetje den deal leeg het ogenblik van epistel.

  Volg @Deals bovenop Twitter inkeping den laatste technische deals daarbovenop koopadvies.

  Alle producten die ingevolge worden aanbevolen, bedragen geselecteerd doorheen onze redactie team, onafhankelijk van ons moederbedrijf. Sommige van onze verhalen bevatten gelieerde linkervleugel. Indien gij iets koopt bij een van dit links, kunnen we eentje aangesloten makelaarsprovisie verdienen.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]