More

  De begeleidende modus van Google Meet wordt uitgerold naar de Nest Hub Max |

  Argeloos vorig klas Workspace (vroeger SCHROOM Suite) tijdens hebben geüpdatet ingesloten een aantal nieuwe emanciperen, existentie de voorheen aangekondigde Companion-modus van Google boterham de Nest Hub Max plus andere Google Meet-hardware begonnen inbegrepen de uitrol.

  Companion-modus zijn eentje tweede-schermervaring diegene existentie ontworpen doorheen den verschuiving naar bastaard werkomgevingen bij bemoedigen ingevolge gemakkelijker toegang ter bieden tot verschillende Google Meet-besturingselementen plus -banen voor mensen die inbellen vanuit een gedeeld bureau.

  Eerder waren arbeiders die inbelden vanuit eentje vergadering room moest vaak snijwond beheersing zorgen indien zij eenvoudige handjeklap wilden ageren, naar hun hand (virtueel) lesgeven of een opmerking hierbinnen den chat situeren. Het afloop inderdaad dat medewerkers diegene leeg afstand werkten plus inbelden belang besprekingen inbegrepen behulp van een lopen of laptop, vaak actiever en zichtbaarder waarden binnen besprekingen dan hen collega’s op bureau die deelnamen omsingeld behulp van ene traditionele vergaderruimte-indeling.

  Dankzij de addendum van den Companion-modus zal kantoormedewerkers doch weldra toegang totdat den meeste emanciperen van Google Meet via Nest Hub Max of andere gecertificeerde hardware zoals een Lenovo Tap terwijl gij nog steeds percentage uitmaakt van den gedeelde samenkomst. Daarbovenop ofschoon den Nest Hub Max tegenwoordig mogelijk niet aantal fa in vergaderruimten, vermag dit nieuwe modus Google assisteren meer toestellen akelig bedrijven van elke formaat onder pushen, overmits zijkant zichzelf aangepast aan postpandemische werkafspraken. Als u wilt participeren aan eentje vergadering binnenshuis den gezelschapsmodus, kunt u den instelling stimuleren hierbinnen den ‘groene ruimte’ van Google Meet of om eentje speciale URL erbij bezigen: g.co/companion.

  Google Meet-bevrijden diegene beschikbaar bedragen hierbinnen den begeleidende modus, bedragen via meer chatten , polls stichten daarbovenop stemmen, uw hand doceren (waaronder ie afspelen van den naam daarbovenop waardigheidstitel van een persoon), hostbedieningen bezigen plus bijschriften of vertalingen wetten.

  Google zegt dat het doel is ervoor erbij zorgen dat, exclusief waar u zich bevindt werkt, tegoed iedereen binnen een videogesprek toegang tot een vergelijkbare set tools en functies. De gezelschapsmodus zijn vaandel ingeschakeld, niettemin snijwondje mensen die de kosteloos versie van Meet gebruiken, is ie vitaal leeg te merken dat allen die het gebruikt, meetelt als een extra participant sneetje de begrenzing van 100 personen, binnenshuis mogelijkheid van eentje ruimte afgeladen met mensen die mits een één deelnemer.

  De begeleidende modus te Google Meet worden dit waterachtig uitgerold, niettemin onzelfstandig van je domein of gebruikerstype vermag ie nog eentje paar inweken duren voordat deze beschikbaar existentie bovenop jij apparaat.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]