More

  Tesla accepteert nu Dogecoin-betalingen voor een deel van zijn merch |

  Tesla staat klanten toe ingevolge geselecteerde merchandise-items erop terugloop omsingeld Dogecoin, volgens den website en een tweet van CEO Elon Musk. Jij kunt nu den Cyberwhistle terugloop snijwondje 300 doge ($ 58), Giga Texas Afvalhoop Buckle inkeping 835 doge ($ 161) en de Cyberquad for Kids voor 12.020 doge of $ 2.320. Volgens den winkel bestaat Dogecoin al den enige wijze wegens diegene items gedurende mededeling, vermits eentje contante claim niet langduriger wordt weergegeven.

  Tesla-merchandise onder afname ingesloten Dogecoin

  — Elon Musk (@elonmusk) 14 januari 2022

  Musk zijn de hekkensluiter oer geïnteresseerd hierbinnen Dogecoin, argeloos binnen mei den potentiële “efficiëntie” van den cryptocurrency binnen vergelijking inclusief Bitcoin tijdens hebben besproken. Binnen december tweette hij dat ie handel “merchandise bij aanschaffen zou produceren bij Doge en loeren hoe het gaat”. Argeloos den bulletin van Musk vandaag bestaan Dogecoin den afgelopen 24 uur omsingeld pakweg 14 percent gestegen.

  Tesla accepteerde Bitcoin als betaling boterham bedragen auto’s te schrikkelmaand 2021, doch stopte het begin minder dan duo maanden zometeen ingevolge den leefomgeving-impact van Bitcoin . “Cryptocurrency is doodmoe veel niveaus eentje inderdaad idee… doch deze mag noch ten koste gaan van het leefomgeving”, zei Musk destijds doodmoe Twitter.

  Dogecoin gebruikt minder stroom ingevolge gedurende minen, voornamelijk overmits ie minder waard bestaan dan Bitcoin. Musk zei vorig klas dat hij samenwerkte omsingeld den ontwikkelaars van Dogecoin onderbrak de efficiëntie gedurende verbeteren, reeds er nog geen duidelijke wijze is doorheen dat erop doen exclusief den waarde ervan te inkrimpen. Dat medegedeeld hebbende, bezitting Block’s CEO Jack Dorsey zo plannen aangekondigd vanwege eentje ​​klinkklaar Bitcoin-miningsysteem honingbij construeren dat diegene specifieke cryptocurrency “meer gedistribueerd plus efficiënter” vormen.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]