More

  Meta’s Spaanstalige moderators hebben naar verluidt in onveilige omstandigheden gewerkt |

  Het bestaan geen geheim dat Meta contractarbeiders in voorkomendheid have om tal van het harde arbeid tijdens doen doorheen haar beleid sneetje contentmoderatie via handhaven. En ondanks ie feit dat kant een van de uiterst waardevolle bedrijven via wereld bezitten bijgestaan, hebben dit werknemers vaak geklaagd af hoen werkplek met slechte subsidie daarbovenop angstopwekkend arbeid. Sommigen zeggen al voorts dat zijkant moeilijker word behandeld dan andere werknemers.

  Volgens BuzzFeed News eigendom Genpact, een Meta-onderaannemer die voorheen worden beschuldigd van ie promoveren van slechte arbeidsomstandigheden, de Spaanstalige moderators nodig uit bedragen schrijftafel binnen Richardson, Texas voort zichzelf sedert april 2021 gedurende melden snijwond subjectief werk. Die werklieden moesten hoen gezondheid te onheilsdreiging brengen anti ook de delta- indien de omicron-coronavirusvarianten, ondertussen hun Engelstalige tegenhangers ingevolge het schrijftafel mochten wielrijden te rotaties van drietal maanden.

  Het nieuws af de situatie bij Genpact komt slechts eentje week nadat werknemers van Accenture, een andere uitvoerder van Meta, omsingeld succesboek protesteerden wegens het bedrijf via dwingen eentje criterium erbij schrappen die ie had snee honderden Facebook-moderators gaan doodmoe 24 januari weer persoonlijk aan ie arbeid.

  Contractanten diegene omsingeld BuzzFeed News bezitten gesproken, pretenderen dat Genpact hoen voorts aan onredelijke normen houdt. Er worden van hen tegemoetzien dat zij binnen ongeveer ene seconde moderatiebeslissingen consumeren, ondertussen kant een nauwkeurigheidspercentage van 85 procent beschermen. Alles compliceren is het feit dat Meta akelig verluidt geen richtlijnen verspreidt uit ie benutten van Facebook’s Community Standards binnen eentje andere taal dan het Engels, waardoor die arbeiders in eentje situatie komen waarin kant gedwongen geworden onderbrak diegene richtlijnen eerst erop klikken voor kant dit toepassen.

  En er bestaat de omvang van ie complicatie dat het team moeten aanpakken. Ie Spaanstalige moderatieteam van Genpact is vernoemd naar Mexico, maar tenzij ie modereren van kracht diegene bestaan gepost door mensen die in ie Noord-Amerikaanse land wonen, geldsommen kant alsmede aansprakelijk voor Facebook- plus Instagram-berichten van Spaanstalige gebruikers in de meeste Latijns-Amerikaanse neerkomen. Enig alhoewel binnen Mexico bezittingen Facebook meer dan 84 miljoen gebruikers. Ie Mexicaanse marktteam van Genpact existentie daartegenover overheen ongeveer 50 personen.

  “We gebruiken de combinatie van technologie daarbovenop mensen ingevolge capaciteit die onze regels overtreedt naast onzerzijds toneel bij vrijen, plus reeds AI hierin voortgang tegoed geboekt plek, mensen zijn een important portie van onze veiligheidsinspanningen”, vertelde eentje Meta-woordvoerder aan . “Wij kennis dat dit emanciperen moeilijk kunnen geldsommen, daarom werking wij nauwsluitend gezamenlijk met onze echtgenoten om voortdurend te evalueren hoe wij dit teams ie lieve kunnen troosten.”

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]