More

  Instacart Ready Meals voegt ondersteuning toe voor kant-en-klare etensbestellingen |

  Na coalitie inbegrepen ene tal grote ketens om de bezorging van boodschappen binnen 2021 erbij versnellen, lanceert Instacart heden Ready Meals, zodat je alhoewel mee warme plus kant-daarbovenop-klare maaltijden kunt bestellen bij lokale kruideniers.

  Boterham Instacart is het spel kalmpjes eenvoudig, overmits het bedrijf geldsommen Ready Meal Hub wens positioneren indien een alternatief voor meer traditionele apps snijwondje het afgeven van eten, naar Seamless, Uber Eats en zulk. Ie enige werkelijke onderscheid is dat Instacart, te gelegenheid van eten honingbij thuisbezorgen gewichtigheid lokale restaurants, hoopt dat bedragen klanten rand-daarbovenop-klare maaltijden zal toepassen vanwege gedicht voedsel zoals sandwiches, sushi plus meer ter orderen belang nabijgelegen supermarkten, tenzij zijkant-daarbovenop-klare, zijkant-plus-klare gerechten naar take-and-bake stoofschotels.

  Netjes indien gewone inkopen, zegt Instacart dat de Ready Meals Hub plattelands vacant zou geldsommen, omsingeld leveringen die te 30 minuten gewichtigheid jij thuis aankomen. Instacart werkt bijeen inbegrepen kruideniers zoals Publix, GIANT, Food Lion, Hannaford, Zekering & Shop, Martin’s en Kroger, inclusief plannen vanwege binnenshuis den komende maanden meer retailers naar ShopRite toe te voegen.

  De komst van den Ready Meals Hub te de Instacart-app opvolgen doodmoe de toevoeging van de Convenience Hub afgelopen najaar, diegene den mogelijkheid toevoegde door eentje ​​reeks bijkeuken-nietjes, snacks plus zelfs alcohol te orderen bij weten winkels naar 7-Eleven en anderen. Een ander meevaller van de nieuwe Ready Meals Hub zijn dat, vermits kant-plus-klaarmaaltijden behalve de reguliere winkelen kunnen worden besteld, Instacart het gemakkelijker evolueren ingevolge omsingeld één enkele acquisitie opeten tijdens orderen snee verschillende maaltijden of situaties.

  Den uitvergroting van de bezorgopties van Instacart dient doorheen den toenemende populariteit van thuisbezorging verder erbij sterken. Volgens eentje kortgeleden rapport van den Food Industry Association (FMI), terwijl de meeste maaltijden hierbinnen den VS nog steeds thuis geworden bereid, merkte 55% van den shoppers ene verlangen leeg akelig meer hybride maaltijdopties diegene ene mengeling van halfbereide plus volledig bereide maaltijden inhouden. bereide gerechten.

  Dat genoemd hebbende, aangezien Instacart akelig prognose straks dit klas akelig den studiebeurs zou gaan, bestaat den nieuwe Ready Meals Hub eveneens verstaanbaar een wijze wegens een ​​sterke verkoper tijdens bewaren na eentje recordaantal bestellingen te den feestdagen van 2021.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]