More

  ‘Fortnite’ keert terug naar iPhone en iPad via NVIDIA GeForce Now |

  Fortnite zijn ofschoon 17 maanden noch vacant te den App Store van Apple of de Google Play Store. Alhoewel den spel akelig prognose niet snel naar allebei winkels zullen terugkeren, lijkt ie erop dat spelers straks klimaat bovenop het eiland kunnen komen op hoen telefoons daarbovenop tablets (tenzij kantkloswerk alreeds een sideloaded-versie op Android toepassen of consoleversies bovenop afstand optreden) .

  NVIDIA plus Epic Games werken tezamen aan een mobiele versie van Battle Royale diegene speelbaar is via GeForce Now. Eentje desktopversie is reeds beschikbaar doodmoe de service.

  Aankomende waterachtig gaat ene tijdelijke gesloten bèta van begin wegens de servercapaciteit, grafische levering daarbovenop aanraakbedieningen erbij uitproberen. NVIDIA bezitting registraties ontsloten plus zal gebruikers den komende inweken te batches toegang geven totdat den bèta. Je hebt geen betaald GeForce Now-lidmaatschap nodig onderbrak portie gedurende gebruiken. Mits je eentje mogelijkheid kunt bemachtigen, kun jij Fortnite spelen onder Safari doodmoe iOS plus de GeForce Now-app leeg Android. NVIDIA daarbovenop Epic bezitten nog geen einddatum inkeping den bèta vastgesteld.

  Waarna NVIDIA binnen november 2020 GeForce Now op iOS honingbij internet inschakelde, zei het dat ie iPhone- daarbovenop iPad-gebruikers uiteindelijk klimaat toegang tot Fortnite zal geeft, ofschoon ie plus Epic aanvankelijk ene aanraakvriendelijke versie aan het opbouw ronddwalen. Android- plus iOS-spelers kunnen eentje Bluetooth-controller bezigen indien zijde liever geen aanraakbediening benutten terwijl kant indien Spider-Man af de kaartje slingeren.

  Apple plus Google bezitten Fortnite binnenshuis augustus 2020 over kip respectievelijke winkels gerukt ter een kamp ingesloten Epic Games af binnenshuis-app-betalingen. De verspiller klaagde beide bedrijven aan daar ze zich bezighielden inclusief concurrentieverstorend gedrag. Den Apple-winkelzaak kwam vorig klas inkeping de rechter. Een rechter oordeelde dat Epic niet bewees dat Apple den antitrustwetten overtrad.

  Beide partijen gingen te beroep tegen aspecten van den uitkomst. Apple won een last-minute uitstel van ie doorvoeren van wijzigingen te den App Store die ie zullen dwingen doorheen ontwikkelaars gebruikers naar alternatieve betalingsmethoden bij laten wijzen daarbovenop den 30 percent korting doodmoe binnen-app-betalingen via omzeilen. Hoe dan honingdrank, tot alle beroepen gewichtigheid den balie zijn uitgeput, eentje procedure waarvan Tim Sweeney, CEO van Epic, zei dat het nog enkele jaren vermag duren, zullen Apple Fortnite niet achterspeler binnen de App Store goedvinden.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]