More

  Block bouwt officieel aan een ‘open Bitcoin-mijnsysteem’, zegt oprichter Jack Dorsey |

  Block-stamvader Jack Dorsey bezit leeg Twitter aangekondigd dat ie onderneming officieel ene open bitcoin-miningsysteem bouwt. Dorsey kondigde in oktober vorig jaar snijwond ie eerst aan dat den digitale betalingsprovider, waarna vertrouwd mits Square, overweegt onderbrak aan ie project tijdens werking nog voor ie zichzelf eentje nieuwe naam gaf. Mits jij ie jij herinnert, veranderde Square zijn naam binnen Block om zijn instituten aan elkander te samenvoegen plus vanwege den toekomst van bedragen winkelbedrijf hierbinnen cryptocurrencies plus blockchain-technologieën beter tijdens vertegenwoordigd.

  We construeren officieel ene open bitcoin-miningsysteem ✨ https://t.co/PaNc7gXS48

  — jack ⚡️ (@jack) 13 januari 2022

  Alhoewel have Block’s algemeen manager voor hardware, Templeton Thomas, meer bijzonderheden onthuld ge den eerste besprekingen van ie bedrijf overheen het ongelijkheid. Doodmoe Twitter vertellen Thomas dat Block ernaar streeft “mijnbouw binnenshuis alle opzichten meer gedistribueerd daarbovenop efficiënter honingbij vervaardigen, van kopen, opzetten, onderhouden tot mijnbouw.” Indien zulk heeft Block den pijnpunten daarbovenop de technische uitdagingen van het proces geïdentificeerd, bij par omsingeld beschikking, omdat rigs moeilijk onder opsporen zijn plus voortgang bedragen. Block moeten eentje wijze menen voort zijkant toegankelijker onder produceren wegens bedragen doel bij kunnen arriveren.

  Het bedrijf wil mede eentje deugdelijk stelsel bouwen dat de gebruikelijke problemen van huidige booreilanden omsingeld warmteafvoer daarbovenop materie aanpakt. Daarbij zoekt Block naar ie menen van de juiste balans tussen prestaties plus andere factoren, zoals ervoor zorgen dat den installatie efficiënt zijn daarbovenop eentje klein stroomverbruik heeft. Thomas zei dat Block eveneens nadenkt af welke kerels hij inkeping het project in overweging moeten verdisconteren en al zijn begonnen ingesloten het uitbouwen van een kerntechnisch team voort aan oplossingen onder werking plus alreeds bedragen vragen via antwoorden.

  Dorsey zijn ene groot pleitbezorger van cryptocurrency daarbovenop zei zelfs een keer dat hij gelooft dat bitcoin doodmoe eentje dag de dollar zal vervangen. Block had zwaar geïnvesteerd binnen cryptocurrency en bezittingen akelig verluidt 8.027 bitcoins of ongeveer US $ 338 miljoen, gebaseerd doodmoe den huidige significatie.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]