More

  Vrouw veroordeeld tot celstraf voor diefstal 3.000 iPods bestemd voor studenten |

  Het existentie één ding voort van de overheid erop ontvreemden, doch pikken van broed is nog aantal moeilijker. Helaas bestaat dat precies wat een medewerker van ene schooldistrict binnen New Mexico deed. Kristy Stock worden veroordeeld tot 18 maanden binnenshuis den federale gevangenis snee haar rol in een plattegrond onderbrak meer dan 3.000 iPods boterham inheemse Amerikaanse studenten honingbij pikken en voort honingbij verkwisten.

  Eentje vrijgave uitgegeven vanwege ie autopsie van Justitie beschrijft de aanklachten contra Stock van belastingfraude daarbovenop transport van gestolen koopwaar. Volgens haar pleidooiovereenkomst plus gerechtelijke documenten begon ie plattegrond te 2013 waarna ze den opperen had be ene programma inkeping het Central Consolidated Schoolgebouw District van New Mexico, ontworpen wegens apparaten tijdens geeft aan inheemse Amerikaanse studenten diegene hierbinnen tribale reservaten leven.

  Aldaar bedragen eigen account voorheen wasgoed opgeschort vanwege veiligheidsredenen, terdege Chawla genoodzaakt wegens Bender’s eBay-account onder toepassen ingevolge den gestolen toestellen bij veilen, waarbij Bender als tussenpersoon fungeerde. Straks, tussen 2015 plus 2018, communiceerde Stock ongezouten inclusief Chawla en verstrekte info af het sticker, fotomodel, kleur plus veel apparaten voor kant consensus bereikten uit eentje prijs daarbovenop zijkant erop veilen.

  Alles bij elkaar, gaf Stock toe. dat zijkant tussen 2013 plus 2018 meer dan $ 800.000 verdiende omsingeld de verkoper van gestolen iPods. Om ie nog kwalijker erop maken, diende Stock mede frauduleuze belastingaangiften binnen over ie inkomen, watje resulteerde binnen ene belastingverlies van pakweg $ 270.000. Dat verwoord hebbende, terwijl Stock een gevangenisstraf van 18 maanden riskeert, kwam zijde er feitelijk hijsarm van over dan haar mee-samenzweerder Chawla, die worden veroordeeld totdat 66 maanden nadat zijde noch meer dan $ 700.000 aan heffingen had betaald. Alvast worden Bender veroordeeld tot uitsluitend 366 dagen gevangenisstraf.

  Dus terwijl Stock daarbovenop haar crew uiteindelijk werden gepakt, existentie den echte opleiding dat misdrijf niet loont, vooral indien jij steelt van broed en dan liegen overheen uw heffingen overheen uw onrechtmatig verwerven inkomen.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]