More

  Ubisoft’s ‘The Settlers’ reboot komt eindelijk aan op 17 maart |

  Ubisoft’s The Settlers-revival existentie tenslotte alhier… zowat. Ie onderneming bezitting onthuld dat de reboot van den klassieke real-time strategiegame die bestaan opgebouwd bovenop 17 lentemaand vacant zou geldsommen voor Windows-pc’s via den Epic Games Store plus Ubisoft Connect. De ontwikkelaars wekken honingdrank de eetlust leeg met ene gesloten bèta van vijf dagen die schattig snijwond inschrijving geldt plus die begint op 20 januari daarbovenop die duo van den trio facties van den spel zou inhouden, alsmede twee multiplayer Skirmish-modi (teams boterham één en dubbel toneelspelers).

  Den herbouwde game is “goeddeels” herkomstig van The Settlers III plus The Settlers IV, plus ziet er beslist mooier voltooid dan aantal RTS-titels dankzij ie conventie van dezelfde Snowdrop Engine die je aantreft binnenshuis games mits The Division-colonne en de aanstaande Avatar-release . Hoewel ie qua omhulsel niet zou wedijveren ingesloten den nieuwste first-person shooter, bestaat ie misschien visueel aantrekkelijker dan zijn concurrenten. Er bestaat een verhaalgestuurde campagne snijwond één speler, doch Ubisoft rekent duidelijk bovenop den achtvoudige multiplayer om de levensduur gedurende verlengde.

  Hoe terdege den spel eveneens speelt, de belangrijkste uitdaging voor Ubisoft existentie domweg de franchise verfrissend leven binnen tijdens fluiten. Er existentie geen gloednieuwe spel meer binnen den colonne geweest sinds The Settlers Online te 2010, daarbovenop ie tienjaarsperiode daarna bezit inclusief geleid totdat eentje geannuleerde game (Kingdoms of Anteria) daarbovenop viertal jaar ontstaan snee den doodmoe handen zijnde reboot. Alhoewel er beschut nog fans zal geldsommen, is ie niet verhelderend hoeveel van kip bereid ronddwalen tien jaar erbij wachten doodmoe ene follow-up.

  iDeze inhoud zijn noch beschikbaar onderbrak je privacyvoorkeuren. Werk alhier uw instellingen belang en laad de bladzijde weer vanwege dit via zien.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]