More

  Twitter is niet langer geblokkeerd in Nigeria |

  Nigeriërs hebben ofschoon weersomstandigheden toegang totdat Twitter buitenshuis VPN’s gedurende hoeven benutten of bang bij paardenhoeven zijn snee repercussies. De Nigeriaanse kabinet have ie kerkban op Twitter op 13 januari 2022 uiteengegaan, groots zeven maanden nadat het telecomproviders in het land had bevolen ie sociale netwerken erop blokkeren. Volgens CNN, Reuters en The Financial Times tegoed Nigeria priv ie kerkban op bij heffen nadat Twitter daarmee instemde ene leslokaal lessenaar ter ontsluiten.

  Twitter moest eveneens goedkeuren omsingeld andere voorwaarden diegene voort de regering dolen beweren, waaronder “ie beheren van wederrechtelijk publicatie hierbinnen overeenstemming met de Nigeriaanse verhaal.” Het sociale netwerken moet honingdrank binnenlandse belastingen ombrengen daarbovenop ene zaakgelastigde te het land aanstellen diegene verantwoordelijk existentie boterham de contacten inbegrepen de lokale autoriteiten.

  Zoals u zichzelf herinnert, tegoed Nigeria Twitter oorspronkelijk opgeschort binnen Juni 2021 nadat den website een tweet had verwijderd van president Muhammadu Buhari diegene het toneelpodium gebruikte onderbrak landbewoners honingbij bedreigen argeloos attaqueren op overheidsgebouwen. Destijds legde Twitter ge dat de post bedragen misbruikbeleid schond. De Nigeriaanse autoriteiten schoten terug om Twitter erbij beschuldigen van ie duurt ​​van het gebruik van bedragen toneelpodium “sneetje activiteiten diegene het bedrijfsbestaan ​​van Nigeria kunnen ondermijnen”. Ze waarschuwden commune honingdrank dat zij degenen zullen doorgaan diegene probeerden den opschorting ter omzeilen vanwege VPN’s daarbovenop soortgelijke tools bij bezigen. Bloomberg meldde binnen oktober dat Nigeria ofschoon van grondplan ja ie geobsedeerd doodmoe tijdens heffen, zolang Twitter hierbinnen het grond worden tweedehands sneetje ‘zakelijke en positieve afspraken’, doch ie duurde duidelijk nog eentje twee maanden voor de afspraak geworden afgerond.

  Kashifu Inuwa Abdullahi, directeur-generaal van Nigeria’s National Information Technology Development Agency, vertellen dat Twitter “have ingestemd omsingeld respectvolle toegeving van den Nigeriaanse aanzetten plus de nationale cultuur plus geschiedenis waarop dergelijke wetgeving existentie gebouwd.” Ie sociale netwerken tegoed blijkelijk tevens ingestemd doorheen bijeen tijdens functioneren ingesloten den regering van ie veld “ingevolge eentje ​​gedragscode ter kneden die binnen consensus bestaat omsingeld wereldwijde best practices diegene te haastigheid alle ontwikkelde landen van toepassing zijn.”

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]