More

  Na 15 jaar zal Local Motors naar verluidt aanstaande vrijdag stoppen met werken |

  Crowdsourcing-autofabrikant Local Motors stopt dit vrijdag, volgens arbeiders, meldt TechCrunch. Ie onderneming bezittingen zijn naderende ondergang nog niet officieel aangekondigd, hoewel de reacties van ie personeel al op LinkedIn bedragen verschenen.

  “Zoals inclusief de meeste wagen, moet er ene einde aan komen”, Jeff Hollowell, VP Local Motors van informatietechnologie, grenslijn op donderdag. “Local Motors heeft bedragen deuren gesloten. Ie goed eentje spannende, uitdagende daarbovenop leerzame ervaring onderbrak inclusief Olli plus ie hele team van Local Motors tezamen bij arbeiden. Ik had het geluk door omsingeld geweldige mensen te functioneren daarbovenop erop assisteren opbouwen aan wat anderen zeiden dat niet kon! Ik heb kunnen knallen mits leider plus nieuwe vaardigheden lesgeven diegene ik alreeds meeneem naar mijn aankomende paadje voorwaarts. Dank aan alle teamleden plus kerels waarmee ik heb toestemmen samenwerken. De tijd die eraan uitgegeven is, terdege den moeite meer dan herbergier.”

  Local Motors goed den wegbereider van het idee van crowdsourcing van den productie van voertuigen omsingeld Olli over 2016, eentje 3D-geprinte microbus voor 12 passagiers, aangedreven onderbrak het ondertussen even tijdens ziele gegane Watson van IBM. Ie veroorzaakte ene geringe wapenwedloop tussen autofabrikanten om eentje ​​nieuwe tralie van autonome EV-personenauto’s erop fabriceren, maar ie verlenen van autonome capaciteiten van niveau 4 existentie totdat reeds toe buitengewoon moeilijk gebleken – ten dele indien consequentie van technologische tekortkomingen binnenshuis de huidige generatie sensor- plus signaalverwerkingssystemen . Van. Dat have bedrijven er natuurlijk noch van beletten ie via trachten, omdat hoen inspanningen bezitten den afgelopen jaren geleid tot eentje reeks spraakmakende verkeersongevallen, zoals den Navya diegene honingbij de openingsuren van CES 2017 verging, den Toyota e-Pallette die eentje Paralympian in augustus, daarbovenop het alleenzang-voertuigongeval te Whitby, Ontario, waarbij een men vorig schooljaar december ernstig gewond raakte.

  Local Motors maakte eerst naam met den Rally Fighter-kitauto voor ie draaide wegens den realisatie van de Olli . Ie handelsbedrijf juist van plan wegens afgelopen voorjaar eentje proefprogramma tijdens wegschieten boterham den tweede iteratie van zijn autonome shuttle, de Olli 2.0, te Toronto, niettemin diegene plannen werden vervolgens verschoven akelig schrikkelmaand 2022 daarbovenop, ingesloten den onthulling van donderdag, zal het nu vermoedelijk nimmermeer plaatsvinden. plek.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]